2777
2789
یه مدت که بگذره خیییلی نازک و کمرنگ میشه نگران نباش زود میره ولی درکل این چیزا خوب نیس منم تات ...

عزیزم کامل رفت رنگش؟ منم دیگه غلط کنم برم سراغ این چیزا فقط خدا کنه جاش اصلا نمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال همین موقع ها هاشور زدم تو یکی دو هفته اول میخواستم خودکشی کنم از بس تیره و زشت بود بعدش قش ...

سلام وفا جان ، من دیروز هاشور میکروبلید کردم خیلی خیلی ناراحتم چه کار کنم پاک بشه.... من به اون خانم گفتم نه تیره میخوام و نه اینکه پهن بشه ،فقط جاهای خالی پر بشه ، اما الان انقدر پر رنگ و پهن که دارم از ناراحتی سکته میکنم ۲ ماه دیگه هم عروسیمه 😔 لطفا اگر پیشنهادی داری کمکم کن که زودتر پاک یا محو بشه ممنون

خانما توروخدا کمک کنید ، دارم از ناراحتی سکته میکنم دیروز هاشور کردم که حاهای خالی پر بشه و انقدر هم تاکید کردم که به هیچ عنوان پهن نمیخوام ولی الان هم پهن و هم پر رنگ و تاج ابرو که حالت شکسته داره ،دارم دیوونه میشم ۲ ماه دیگه هم عروسیمه، خواهشا اگر پیشنهادی دارید کمک کنید

سلام وفا جان ، من دیروز هاشور میکروبلید کردم خیلی خیلی ناراحتم چه کار کنم پاک بشه.... من به اون خانم ...

سلام تازه است نگران نباش چون بشوری کم رنگ میشه و بعدشم الان پهنه ولی تا یک ماه آینده جمع میشه و به صورتت میشینه نگران نباش قشنگ میشه.

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  

من دیروز ابروهامو هاشور زدم، ولی خیلی تیره و پهنه

تو ذوقم خورده و کاملا پشیمونم☹

میخوام رنگشون کنم، به نظرتون رنگ باز میکنه؟؟؟ یا اینکه اصلا تاثیری داره و بهتر میشه؟؟🙁

من دیروز ابروهامو هاشور زدم، ولی خیلی تیره و پهنه تو ذوقم خورده و کاملا پشیمونم☹ میخوام رنگشون کنم ...

بعد از شستن و ریختن زخمش کمرنگ تر و باریکتر میشه.رنگ هم تا دو هفته باید صبر کنی 

وای منم حالم خرابه.پهنم شده ابروم.بالاتر از خط ابرو کار کرده بیشعور.داغونم بخدا

عزیزم ابروت باریک شد ؟ اخه منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰
عزیزم ابروت باریک شد ؟ اخه منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد

ابروی شما باریک شد؟

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
سلام وفا جان ، من دیروز هاشور میکروبلید کردم خیلی خیلی ناراحتم چه کار کنم پاک بشه.... من به اون خانم ...

سلام شادی جون منم دو روزه ابروهام رو میکرو کردم افتضاحه دارم سکته میکنم شوهرم اصلا بهم نگاه نمیکنه

برای شما بهتر شد؟ میگن بعد دو هفته خوب میشه درسته؟

یه دختر دارم تا نداره
سلام شادی جون منم دو روزه ابروهام رو میکرو کردم افتضاحه دارم سکته میکنم شوهرم اصلا بهم نگاه نمیکنه ...

کاش بگید ابروهاتون چطور شد

من که بنظرم وحشتناکم،  چهر هام بوره قهواه یی پر رنگم

اما از قهوه ایی بخاطر اینکه تم قرمز نگیره ترسیدم و مشکی زدم حالا چهار روزه می ترسم رنگش پر رنگ باشع بنظرتون تا اخر اسفند جا می افته؟ زیادی مشکیه رنگ کلاغه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
ابروی شما باریک شد؟

لطفا تجربه تون و به من بگین، نگرانم رنگ ابروم بهم نیاد، خیلی مشکیه، اگه ابروم کچلی نبود هیچ وقت نمی رفتم 😫

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن