الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پارسال همین موقع ها هاشور زدم تو یکی دو هفته اول میخواستم خودکشی کنم از بس تیره و زشت بود بعدش قش ...
سلام وفا جان ، من دیروز هاشور میکروبلید کردم خیلی خیلی ناراحتم چه کار کنم پاک بشه.... من به اون خانم گفتم نه تیره میخوام و نه اینکه پهن بشه ،فقط جاهای خالی پر بشه ، اما الان انقدر پر رنگ و پهن که دارم از ناراحتی سکته میکنم ۲ ماه دیگه هم عروسیمه 😔 لطفا اگر پیشنهادی داری کمکم کن که زودتر پاک یا محو بشه ممنون
خانما توروخدا کمک کنید ، دارم از ناراحتی سکته میکنم دیروز هاشور کردم که حاهای خالی پر بشه و انقدر هم تاکید کردم که به هیچ عنوان پهن نمیخوام ولی الان هم پهن و هم پر رنگ و تاج ابرو که حالت شکسته داره ،دارم دیوونه میشم ۲ ماه دیگه هم عروسیمه، خواهشا اگر پیشنهادی دارید کمک کنید
عزیزم ابروت باریک شد ؟ اخه منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد
ابروی شما باریک شد؟
دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
سلام شادی جون منم دو روزه ابروهام رو میکرو کردم افتضاحه دارم سکته میکنم شوهرم اصلا بهم نگاه نمیکنه ...
کاش بگید ابروهاتون چطور شد
من که بنظرم وحشتناکم، چهر هام بوره قهواه یی پر رنگم
اما از قهوه ایی بخاطر اینکه تم قرمز نگیره ترسیدم و مشکی زدم حالا چهار روزه می ترسم رنگش پر رنگ باشع بنظرتون تا اخر اسفند جا می افته؟ زیادی مشکیه رنگ کلاغه
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
لطفا تجربه تون و به من بگین، نگرانم رنگ ابروم بهم نیاد، خیلی مشکیه، اگه ابروم کچلی نبود هیچ وقت نمی رفتم 😫
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن