2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 73 پست
اونیکه نینی میخواد چقدر دیدن این صحنه براش شیرینیه انشالله به حق پنج تن هرکی نینی میخواد خدا بهش بده ...

دقیقا. من خودم تنبی تخمدان داشتم پنج ماه بود منتظر بودم. این هدیه از طرف حضرت عباسه. چون من به ایشون متوسل شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ک زدی 26هفته به تولد مونده

یعنی اینکه فکر مثبت کنی هی.اون چیزی که میخای رو‌تصور کنی باهاش زندگی کنی اصن ناامید نشی و...خیلیا نتیجه میگیرن

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
دقیقا منم از فروردین الان یازده ماهه

ببين من اين ماه طبق چيزايى كه اينجا خوندم و فكر كردم چرته واى امتحان كردم بعد تموم شدم پريود صبح ته استكان عرق رازيانه 

شب قبل خواب ته استكان عرق بومادران خوردم و در كمال ناباورى باردار شدم . فهميدم چرت نيست شوهرمم اسپرمش ضعيفه

یعنی اینکه فکر مثبت کنی هی.اون چیزی که میخای رو‌تصور کنی باهاش زندگی کنی اصن ناامید نشی و...خیلیا نت ...

الهی

عزیزم

انشالله نی نی بیاد اقد بی خوابی و دنگ و فنگ بکشییییییی ک نگوووووو

ببين من اين ماه طبق چيزايى كه اينجا خوندم و فكر كردم چرته واى امتحان كردم بعد تموم شدم پريود صبح ته ...

من پلی کیستیکم.تیروئدمم یکم کم کاره یکی دوتا که نیست مشکلات.خب شوهرت هیچی مصرف نکرد؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
من پلی کیستیکم.تیروئدمم یکم کم کاره یکی دوتا که نیست مشکلات.خب شوهرت هیچی مصرف نکرد؟

شوهرم دكتر بهش ال كارنيتين پنتافيل و ويتامين اى و سى داد و كمپرس يخ شبى يك ربع هفته پيش قرصاش تموم شد بعدش من فهميدم كه به خواست خدا باردارم

خوشبحالت عزیزم مبارکه😜من که اینقدر نیت کردم و حضرت فاطمه رو خدا رو صدا زدم تا حالا جوابی نگرفتم نمیدونم هرچی خدا بخواد اما خیلی دوس دارم روز عید خدا بهم عیدی بده یه نی نی ناز😜

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩