2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 73 پست
5 ماه. اره. پلی کیستیک داشتم داروی گیاهی مصرف کردم حدود دو هفته فک کنم اثر گذاشت

چه دارویی؟؟؟منم پلی کیستیک.سه ماهه دارم دوسین میخورم 

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت عزیزم مبارکه😜من که اینقدر نیت کردم و حضرت فاطمه رو خدا رو صدا زدم تا حالا جوابی نگرفتم نمی ...

عزیزم صبر داشته باش. انشاءالله که امسال عیدیتو میگیری

چه دارویی؟؟؟منم پلی کیستیک.سه ماهه دارم دوسین میخورم 

من رفتم دکتر گفت بیا از نافت آمپول تزریق کنم تخمدانات تحریک شن. منم اومدم خونه فک کردم پشیمون شدم نرفتم. با شوهرم رفتیم عطاری. عرق رازیانه و بومادران داد که من مصرف کنم. ناشتا انار با پره تلخ خوردم. یدونه هم چای گیاعی داده بود اسمش رو نمیدونم. و اینکه سیب قرمز رو رنده کردم یه قاشق عسل و یه استکان عرق بیدمشک مخلوط کردم باهم. هم صبح هم شب خودریم هم من هم شوهرم. 

ممنون گلم. امیدوارم خدا تورو هم مثل من شاد کنه

فدات شم عزیزم منم یک هفته هست فهمیدم باردارم تروخدا برام دعا کن نینی تو سه هفتس تازه قلبشم تشکیل نشده ساک بارداری رو هم ندیدیم هنوز

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
فدات شم عزیزم منم یک هفته هست فهمیدم باردارم تروخدا برام دعا کن نینی تو سه هفتس تازه قلبشم تشکیل نشد ...

فک کنم زوده. من توی نت خوندم نوشته بود ساک هفته 5. نگران نباش انشاءالله یه نینی خوشگل و سالم میاری

فک کنم زوده. من توی نت خوندم نوشته بود ساک هفته 5. نگران نباش انشاءالله یه نینی خوشگل و سالم میاری

اره گلم زود بوده...ولی خیلی سخته انتظار مخصوصا واسه دیدن این فسقلی دعام کن😘😘

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
اره گلم زود بوده...ولی خیلی سخته انتظار مخصوصا واسه دیدن این فسقلی دعام کن😘😘

چشم عزیزم درسته سخته ولی بهتره استرس نداشته باشی برا نینی خوشگلت ضرر داره