2777
2789
عنوان

لباس عید

214 بازدید | 19 پست

سلام

من خیاطم البته فقط برای خودمون 

۳سالی میشه که حاضری نخریدم....ولی عوض پارچه خریدم و کلی مانتو و سارافن برا دختری دوختم

امسال گفتم بذار حاضری بخرم 

خواهرم (که اونم خیاطه )گذاشت گفت من مدل های بیرون رو دوس ندارم و گرونن

خیلی احساس بدی دارم 

حس میکنم از همه پایین ترم (تیپ و مد رو نمیگم)چون خودم رو به کار گرفتم و بقیه دارن حاضری میخرن حس میکنم چقدر کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه

تو داری از هنرت استفاده میکنی

بقیه اون هنرو ندارن

کاش منم خیاطی بلد بودم هر رنگ و مدلی میخواسم میدوختم

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

عزیزم اینش خوبه که شما هنر داری خودت میدوزی ولی خب همسرتو بد عادت کردی مثلا از هر سه چهار باری که میدوختی باید یه دونه هم حاضری میخریدی که اینجوری بد عادت نشه

ولی در کل خیلی خوبه که شما خودت میدوزی 😍😍از خیلی مخارج جلویی

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

کاش منم خیاط بودم .خیلی وقتا یه لباسی میبینم ک بخاطر قیمتش نمیتونم بخرم اگ خیاط بودم زودی برا خودم میدوختمش

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

عزیزم حست درست نیست.خیلیا را میشناسم که مانتو از بیرون نگرفتن دادن خیاط. خود من اگه خیاطی بلد بودم خودم هر مدلی دوست داشتم میدوختم هم به صرفه بود هم لذت می‌بردم. خوشحال هم باش.خیلیا آرزو دارن می شما خیاطی بلد بودن

والا ماهام که بیرون خرید میکنیم پدرمون درمیاد کلی باید بگردیم تا یه چیز باب میلمون پیدا کنیم اما شما باآرامش تو خونت میشینی و مد روز ترین لباسارو با سلیقه خودت میتونی آماده کنی! 

اصلا اسم خرید عید یا هر خرید دیگه ای میاد من استرس میگیرم اینقد که از گشتن بدم میاد

من عاشق اینم که خیاطی یاد بگیرم برا خودم دخترم لباس خوشکل بدوزم نه پول بیز بون  که شوهرم با دل خون میاره بدم جا این لباسهایی که خیلی رون سادن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین