2777
2789
عنوان

خانومای متأهل ی لحظه لطفأ

276 بازدید | 49 پست

تا حالا شده مردی ک زود عصبانی میشه و جوشیه رو با مهر و محبتتون رام کنید و اخلاقشو تو دستتون بگیرید کلأ میخام بدونم از اول زندگی چطور رفتار کردید تونستید عوضش کنید ک ب حرفتون باشه یا ن؟

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو غذاش مشروب بریز 😅😅 همچین برات بشکن بشکن بزنه کیف کنی 😆😆😆

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
قرص اعصاب 

یا خدا چرا؟؟

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

مجردم اما شده 

هروقت فش و اینا میده اعصابش خرابه سعی میکنم چیری نگم بهش تا یکی دوساعت بعد حرفمو بهش میزنم وقتی آروم شده دونه ی عالمه ازم معذرت خواهی میکنه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
نمیشه. روان پزشک 

بابا چل نیس ک   

سلام عزیزدلم.بله که شده همسر خودم

یعنی جوری عوض شده که مادر همسرم میگه انگار نه انگار این پسر منه که اینقدر جوشی و عصبی بود

الآن فوق العاااااده آروووووم و صبووووور

مجردم اما شده  هروقت فش و اینا میده اعصابش خرابه سعی میکنم چیری نگم بهش تا یکی دوساعت بعد حرفم ...

منم مجردم و دقیقأ مشکلم همینه اون لحظه هرچی دلش میخاد میگه دل آدم میشکنه بعدأ عذرخواهی میکنه منم ک نمیتونم جلو زبونمو بگیرم هی جواب میدم عصبانی تر میشه 

سلام عزیزدلم.بله که شده همسر خودم یعنی جوری عوض شده که مادر همسرم میگه انگار نه انگار این پسر منه ک ...

سلام گلم راس میگی؟ احترامتو میگیره خصوصأ جلو دیگران؟ ب حرفت گوش میکنه دیگه عصبی نمیشه و فحش نمیده؟؟

یا خدا چرا؟؟

یه آشنایی داشتم قرص اعصاب میخورد میگفت رفتم پیش روانپزشک یه قرصایی بهم داده که اگه ادم هم جلوم تیکه تیکه کنند آرامم حفظ میکنم و خونسردم ولی اگ نخورم همش بی اعصابم

سلام گلم راس میگی؟ احترامتو میگیره خصوصأ جلو دیگران؟ ب حرفت گوش میکنه دیگه عصبی نمیشه و فحش نمیده؟؟

بله عزیزدلم.اوایل ازدواجمون خیلی خیلی متفاوت بود.سریع جوش میاورد.جلوی بقیه باهام بحث میکرد و اجازه میداد دیگران تو بحثمون دخالت کنن.قربون دستاش برم کنترلی روی دستاش نداشت.

روانپزشک رفتیم گفت باید دارو استفاده کنه.گفتم محاله بذار این قرصا رو بخوره.با صبر با محبت با حُسن نیت و التماس و تضرع به خدا الآن ۳۶۰ درچه تغییر کرده

الآن واسه جوشی شدناش داد زدناش نوازشای خشن دستاش کلی حلالیت می طلبه و همش میگه مطمئنم کسی غیر از حاج خانوم نمیتونست منو رام کنه😄

یه آشنایی داشتم قرص اعصاب میخورد میگفت رفتم پیش روانپزشک یه قرصایی بهم داده که اگه ادم هم جلوم تیکه ...

خب اینجوری ک ادم عادت میکنه ب قرص و اصلنم خوب نیس ب چ درد میخوره ادم مبخاد زندگی کنه ن روانی بشه ک