یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه دکتره بهداشت میگفت تو کارت واکسنش نگاه کن،واکسن ۱۸ ماهگیش همش تکراریه،همونایی که تو دو ماهگی و ۴ ماهگی و یکسالگی زدین.
بخاطر این سخته که بچه راه افتاده،نمیتونه راه بره پاش درد میکنه، بیقراریش زیاده،برا همین میگن سخته
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
خوندم تو کارتشو واکسن یه سالگی توش تکرار میشه برا واکسن یه سالگی خیلی اذیت شدیم از همین میترسم
برا واکسن یکسالگی اذیت شدین؟؟؟؟؟؟؟؟
واکسن یکسالگی که بهترین واکسنه.همه میگن.
پسر من که اصن انگار نه انگار.راه هم افتاده بود تازه
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
یه مشکلات عجیب غریبی برا ما پیش اومد که نفهمیدیم دقیقا ازچیه که احتمالا به خاطر واکسنش بود
ای بابا
حالا که برعکس بقیه بوده،انشاالله این یکیشم برعکس بقیه میشه خیلی سبک و راحته😊