2777
2789

چقدر سخته حتی تو مجازی هم نتونی حرف دلتو بزنی ...

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا که دیگه اشکال نداره من کل زندگیمو اینجا گفتم

چی بگم که گفتن فقط همه چی و بدتر میکنه ....🙁🙁🙁

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

ای بابا اینجوری فکر نکن عزیزم، تو تنها نیستی همه فکر میکنن بقیه شادن فقط خودشونن که غصه دارن. منم امروز شوهرم دلمو شکست بازم اشکمو درآورد. کسی که دلش تو زندگی دلش خوش نیست تو مناسبتا بیشتر غصه میخوره گرفتاریش بیشتر به چشمش میاد متأسفانه

منم دلم گرفتس خستم دلم یه گریه طولانی میخواد!شوهرم بی اعصابه،مادر شوهرم پیشمونه حتی نمیتونم درد هایه بارداریم رو بروز بدم،خسته شدم همش میگه ناز نکن میخوام دکتر برم میگه مگه ما قدیم دکتر میرفتیم شوهرمم اصلا برام وقت نداره میگم بیا بریم دکتر میگه وقت ندارم حتی برای عیدمم میگه لباس نمیخرم چه برسه روز زن،از الان کمر درد و دل درد گرفتم اما هیچ کس کنارم نیست،مادرشوهرمم یه گردان ادم دعوت کرده برای عید حتی به منم فکر نمیکنن،میگه تو ناز نمیکنی اما خدا شاهده دارم میمیدم از درد😔

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
ای بابا اینجوری فکر نکن عزیزم، تو تنها نیستی همه فکر میکنن بقیه شادن فقط خودشونن که غصه دارن. منم ام ...

آره همینطوره ....‌داشتن مشکلی که هیچوقت حل نشه بدتر از همست

منم دلم گرفتس خستم دلم یه گریه طولانی میخواد!شوهرم بی اعصابه،مادر شوهرم پیشمونه حتی نمیتونم درد هایه ...

خدا بزرگه ،انشا الله برات چاره گشایی میکنه