دردم پول نیست با این حال که خیلی وضم توپ نیس اما یارم همسرم اون چیزی نیست ایده آلم نیس کلن سرش توو لاک خودشه محبتش ب زبونشه همین خسته شدم دلم نمیخواد حتی ثانیه ای طلب عشق کنم 😥😞نفهمه اینهمه باهام رفیقه کلی میگم من اینحور زندگی میخوام میکه چشم عزیزم باز زندکی نو روز از نوو
کلااا بخداا پوچچچ شدم نمیدونه من چیکار میکنم توو زندگیش فقط ب وظیفش عمل کنه بره برا کار خیلی بی عاطفس
ببخشید مجبورم دلمو خالی کنم اینجا بگم خواستم قرص ارام بخش بخرم بخورممم راحت بخوابم
چشام میسوزه از گریه فقط ۲۱ سالمه
این همون همسریه که قبلش از خداا حاجتم بود براش صلوات نست کردم بهش بزسم حالا که رسیدم بهش و دیدم رسیدم ته هه خط واقعااا اخلاق خیلی مهمههه خیلییی
شوهره من دست خودش نیس خیلی مهربونه
فقط ایده الم نیست فرق داریم واقن باهم
فقط مجبورم تا اخره زندگیممم فیلم بازی کنم دوسش دارم درصورتی که عشق قلبی نیس از ته هه دلم خوشحال نیستم من دیک سابق نیستم حالم بده بچها بفهمید منوووو من چکار کنم بتونم خودمو خوشحال کنم دارم میبازم خودمووو بعضی کارامون رفتارامونم سرده شبا زیاد شبخیر نمیگیم هرکودوم ی طرف میخوابیم همش بازی فوتبال ریخته بازی میکنه ب جاعه اینکه روز زنه بغلم کنه بگه ببخشید سرم شلوغ بود جبران میکنم اخر خوابید
نمیفهمه یا خودشو زده نفهمی؟؟
من برام مهمه که بهم احترام بزاره چرا ادمهاا حتتییی نزدیکترین کسه ادمم توجهشو پنهان میکنه از همه گله دارم از همه
نمیدونم چمههه نمیدونم ولی بخدااا فقط فیلم بازی میکنم که خوشبختم
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭