2777
2789
عنوان

عاقبت زندگیااا همه پوچههههه 😞

711 بازدید | 59 پست

دردم پول نیست با این حال که خیلی وضم توپ نیس اما یارم همسرم اون چیزی نیست ایده آلم نیس کلن سرش توو لاک خودشه محبتش ب زبونشه همین خسته شدم دلم نمیخواد حتی ثانیه ای طلب عشق کنم 😥😞نفهمه اینهمه باهام رفیقه کلی میگم من اینحور زندگی میخوام میکه چشم عزیزم باز زندکی نو روز از نوو 

کلااا بخداا پوچچچ شدم نمیدونه من چیکار میکنم توو زندگیش فقط ب وظیفش عمل کنه بره برا کار خیلی بی عاطفس 

ببخشید مجبورم دلمو خالی کنم اینجا بگم خواستم قرص ارام بخش بخرم بخورممم راحت بخوابم 

چشام میسوزه از گریه فقط ۲۱ سالمه 

این همون همسریه که قبلش از خداا حاجتم بود براش صلوات نست کردم بهش بزسم حالا که رسیدم بهش و دیدم رسیدم ته هه خط واقعااا اخلاق خیلی مهمههه خیلییی

شوهره من دست خودش نیس خیلی مهربونه 

فقط ایده الم نیست فرق داریم واقن باهم 

فقط مجبورم تا اخره زندگیممم فیلم بازی کنم دوسش دارم درصورتی که عشق قلبی نیس از ته هه دلم خوشحال نیستم من دیک سابق نیستم حالم بده بچها بفهمید منوووو من چکار کنم بتونم  خودمو خوشحال کنم دارم میبازم خودمووو بعضی کارامون رفتارامونم سرده شبا زیاد شبخیر نمیگیم هرکودوم ی طرف میخوابیم همش بازی فوتبال ریخته بازی میکنه ب جاعه اینکه روز زنه بغلم کنه بگه ببخشید سرم شلوغ بود جبران میکنم اخر خوابید 

نمیفهمه یا خودشو زده نفهمی؟؟ 

من برام مهمه که بهم احترام بزاره چرا ادمهاا حتتییی نزدیکترین کسه ادمم توجهشو پنهان میکنه از همه گله دارم از همه 

نمیدونم چمههه نمیدونم ولی بخدااا فقط فیلم بازی میکنم که خوشبختم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مگه مرد ایده آلم هست😑

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجان  حتما برو مشاور   اونا راه حل میدن

نه من و نه بقیه خانم ها  اینجا نمیتونیم راهنماییت کنیم  در حدی که زندگیت عالی بشه  چون هرکدوم از رو تجربه شخصی خودمون  چیزی میگیم

اما مشاور  حتما میتونه کمک کنه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

از هرچی بدم اومده سرم اومده

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

اگه بچه نداری  و از مشاوره هم نتیجه نگرفتی توصیه میکنم جدا شی چون این روند همچنان ادامه خواهد داشت و سلامت روانی تو از دست میره

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...