2777
2789

سلام عزیزان

امروز میخوام کیک بپزم

چندبار پختم وقتی از تو فر درمیارم کیکم قشنگ پف کرده و نرمه ولی بعد که میذارم یخچال خنک بشه نمیدونم چرا عرق میکنه و چسبناک میشه و کیک سفت میشه

تو رو خدا بگین بعد که از فر آوردم بیرون چیکار کنم که پفش نخوابه ؟ کی از تو قالب دربیارم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یخچال نزار اون موقع بزار ی جای خنک ک روغن پس نده کیکت انگار روغن پس میده

آره اتفاقا چرب میشه و چسبناک

با قالب بذارم خنک شه ؟ بعد که از قالب درآوردم هیچی نکشم روش ؟

درضمن فرو خاموش کن تا نیم ساعت درشو باز نکن یا یکم بازکن بعد اون ک خودشو گرفت بزار ی جا خنک منم الان ...

ممنون

یه بار از تو فر درآوردم و گذاشتم تو پلاستیک و گذاشتم تو یخچال کیک نازنینم خراب شد 😐

يخچال چرا ميزارى؟

تا ١ ساعت بزار رو قال بمونه بعد برگردون تو ظرفى كه ميخواى بزارى

تا وقتى هم خنك نشده اصلاً روش چيزى نزار كه اونوقت چسبناك ميشه 

اگه هم ميخواى بزارى يخچال كه فردا خامه كشى اينا كنى

بزار كاملاً خنك بشه كامل

بعد روش سلفون بكش بزار يخچال

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز