2777
2789

من تبریک که نشنیدم هیچ امروز از یه جایی غیر خودش فهمیدم میخاد با همکاراش بره اردو پارسال هم روز زن رفت دلم خیلی گرفته مادر هم ندارم باهاش درددل کنم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال اولین سالیه که مادر شدم دیشب هم به خنده به شوهرم گفتم حالا ببینم امروز چیکار میکنه 😞 یعنی اگه چیزی نخره برنامه ها واسش دارم😂😂😂😂

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

خیلی سرش شلوغه دیروز صب فقط تبریک گفت پیشاپیش الانم سرکاره گفته میام دنبالت هنوز ک نیومده فک نکنم بیادم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
😂😂😂😂

من پول میخام گلو میخام چی کنم خشک میشه میره اصلا عقل نداره پسرمم دنیا اومده بود یه صندوقچه بود گرفته بود توش پرگلای رزهلندی دوسال پیش350 تومن پول اونو داده بود خشک شد ریختم رفت اونموقع پول اونو میتونست طلا بگیره یا اصلا پولشو بده

بجون بچم پز گلو نمیدم حرصم درمیاد به کاراش فکرمیکنم واسه همین گفتم

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊
من پول میخام گلو میخام چی کنم خشک میشه میره اصلا عقل نداره پسرمم دنیا اومده بود یه صندوقچه بود گرفته ...

الهی خب بهش بگو شاید نمیدونه چی بگیره

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
من شوهرم یه عالمه گل خریده بودچندروز پیش گفت اینا ولنتاین و روز زن و عیدیت هیچ تبریک وکادویی ام ندا ...

یه عالمه؟

میدونی هر گل شاخه ای از ده تومن کمتر نیست.خوشبحالت بیچاره کلی پول داده