2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی

211 بازدید | 43 پست

سلام دوستان میخوام چرخ خیاطی بگیرم.خودم کاچیران مد نظرمه ولی نمیدونم کدوم مدلش برای تازه کارا مناسبه.کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ژانوما دارم راضیم خیلی راحته کار کردن باهاش.

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           

منموبرا جهیزیه خواستم بخرم..گفتن کاچیران نمایندگی کم داره ی قطعش خراب بشه ب سختی پیدا میشه ...ژانومه رو پیشنهاد داد از دوتا خیاطم پرسیدم همین ژانومه رو گفتن حتی خواهر شوهرمم ک خیاطه ژانومه داره خیلیم راضیه ازش تو کارگاهشونم رفتم همه چرخا همین مارک بود...البته اگ ژاپنی اصل گیرت بیادش خیلی خوبه بهترین مارکه

مگ ژانومه چشهههههههه😢😢

آخه اون واسه کسیه که حرفه ای باشه مامانم ژانومه داره ولی من گفتم اول کاری کاچیران بگیرم.اگر کسی مارک دیگه ای هم میشناسه خوشحال میشم معرفی کنه

منموبرا جهیزیه خواستم بخرم..گفتن کاچیران نمایندگی کم داره ی قطعش خراب بشه ب سختی پیدا میشه ...ژانومه ...

آره ژانومه که عالیه من فکر کردم برای من که تازه کارم شاید مناسب نباشه

واسه تازه کارا هم همین و پیشنهاد میدی؟

من که خودم تازه کار بودم.مامانم حرفه ایش رو داشت از اون سبزا واسه من سفید بود ولی یادگیریش راحته.منظورم دکمه هاشه .حالا واسه من که ماله جهازم بود ولی من خیلی دوختو دوز میکنم راضیم

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
منموبرا جهیزیه خواستم بخرم..گفتن کاچیران نمایندگی کم داره ی قطعش خراب بشه ب سختی پیدا میشه ...ژانومه ...

دقیقاااا منم به قصد خرید کاچیران واسه جهیزیه رفتم این حرفاروبهم زد ژانومه گرفتم.خوبه من راضیم ازش

باشه