2777
2789

نه نگران نباش. فقط تو انتخاب دکتر دقت کنید. من پدر بزرگ 80 سالمو دکتر محمد رضا مقیمی جراحی شکستگی لگن کردن، خیلی خوبه حالشون، عین 60 ساله ها راه میره. اما دوستم پدر بزرگشو پیش یه دکتر دیگه عمل کرد، بنده خدا زمین گیر شدن، شماره دکترو میذارم 88982000

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدر بزرگم 80 سالشه، تو حموم خورد زمین لگنش شکست، دکترا میگفتن زمین گیر شده. اما دکتر موذن جمشیدی واسش جراحی شکستگی لگن کرد، الان حالش عالیه. به نظرم یه سرچ کن تو نت، شمارشو پیدا کن، یه سر برو پیشش

من پدر بزرگم 80 سالشه، تو حموم خورد زمین لگنش شکست، دکترا میگفتن زمین گیر شده. اما دکتر موذن جمشیدی ...

این تاپیک مال چهار سال پیش بود 

مادرم به رحمت خدا رفت 

این تاپیک مال چهار سال پیش بود مادرم به رحمت خدا رفت

خدا مادرتون رحمت کنه. مادرشوهر منم لگنش شکست افتاد زمین. یعنی خوب نمیشه؟ من چندجا خوندم فوت میکنند. همسایه خودمونم لگنش شکست یک مدت روی ویلچر بود و بعد فوت کرد