کارت میخریدم تا خونه میدوییدم قشنگ بعد روشو میتراشیدم
یادش بخیر😂😂😂😂
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اختیار که نداشتیم 😕فقط زنگ آخر مدرسه یه اسفنج داشتم پر روغن کرده بودم میزدم به کفشم تا تو راه مدرسه همه پسرا رو زخمی کنم یه رژ مکه ای از اینا که سبز بود بعد رو لب صورتی میشد داشتم رو لب بالا پلک رو گونه میزدیم بعد با اسکاج و وایتکسم پاک نمیشد 😂😂😂😂
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
واویلا.من یه گوشی داشتم باتریشو پشت کنتور قایم میکردم.خودشو زیر یخچال.سیمکارتشو تو سوراخ جیب کیفم.اخ ...
بابا من شهرستان قبول شدم من و بردن اونجا خوابگاه گرفتن بابام گفت حالا کارت داشتیم به کجا زنگ بزنیم فک کن موبایل نداشتم اصلا احساس نیازمنمیکردم صدامم در نمیومد