2777
2789
عنوان

من با جاریم چبییبکار کنم

387 بازدید | 14 پست

من شش سالع ازدواج کردم از همون دورانه دوستی با همسرم جاریم موش میدوووند تا الان ،شوهموک نتونست ازم دور کنه،یه دوره نشست مخه منو خورد واز مادرشوهر پدرشوهر بد گفت موفق نشد،الانم مخه اونارو میخوره،کاری کرده مادرشوهرم ب چشم دشمن منو میبینه،منم تنهام غریبم،تو این شهر جز خانواده شوهر کسی رو ندارم واقعا کلافه شدم کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری منم همینکاررو میکرد خودش دیپورت شد بجامن 

من چیکار کنم خیلی با سیاسته،روانشناسی خونده،دهنمو صاف کرده،من بیخیااش شدم اصلا اهمیت نمیدم بهش ولی اون ول نمیکنه،شوهرم یه انگشتر خریده تا قیمتشو فهمید قاطی کرد باز شروع کرده ب زیراب زنی و خالی بندی خانواده شوهرم ک اصلا انگار دور از جون خر ن هرچی اون میگه قبول میکنن،من ک هییییچ دیگ حرفه شوهرمم قبول نمیکنن،شوهرم هرچی میگه اون دختره داره پر میکنه سمارو دروغ میگه باور نمیکنن اصلا انگار جادو شدن

چی کار میکنه مگه؟

از دهنه من حرف میزنه ب مادذشوهرم همه دروغ

منو تخریب میکنه

همین اخریش نشسته ب مادرشوهرم گفته منو شوهرم باهم تفاهم نداریم جلو همه فیلم بازی میکنیم،گفته من بهش گفتم شوهرم منو دوست ندارع ب زور مجبور ب ازدوتجش کردم،مادرشوهرمم ب خواهراس گفته،ب گوشه منم رسید

دیگ داشتم دیوانه میشد شوهرم رفت مادرشو تهدید ب قطع رابطه کرد همین

چی کار میکنه مگه؟

بخاطر یه انگشترک شوهرم برام خریده چنان دعوایی راه انداخ ک مادرشوهرم ب شوهرم گفت دیگ نباید چیزب برای زنت میخری بزازی اون بفهمه

یک بار نمیخوان ب اون بگن چرااا انقدر حسودی فقطب ما میگن

بخاطر یه انگشترک شوهرم برام خریده چنان دعوایی راه انداخ ک مادرشوهرم ب شوهرم گفت دیگ نباید چیزب برای ...

عجب ادمیه

مگه از جیب اون خریده شده اینجوری میکنه؟چه ادمهایی پیدا میشن

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
عجب ادمیه مگه از جیب اون خریده شده اینجوری میکنه؟چه ادمهایی پیدا میشن

نه والا شوهرم خودش خریده کلا اینجوریه،ماپرشوهر پدرشوهرم حاله منو میپرسن اون ماراحت میشه،از اول همین بوده تازه ۱۰سال ازم بزرگترع،زنه گنده س،اینام از ترس اون همیشه هواشو دارن،منم از اول اهمین ندادم و از اینکه ب اون اهمیت میدن ناراحت نشدم ولی دیگ اینکاراش تاثیرش تو زندگیم ارامشمو گرفته کلافه م کرده