2777
2789

😢😢😢 همه میدونن که سلامتی بهترین نعمته،ولی وقتی آدم دلش خوش نباشه ،همه چیز بی ارزشه

همسرم و پسرم تنها عشق های زندگي من هستند.با تمام وجود دوستشون دارم.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش مشکل همه پول و خرید و بی حوصله بودن بود.من عید ندارم چون عزادارم و تازه برادر عزیزتر از جانم ...

خدا رحمتش کنه چه سخت😔😔😔خدا بهتون صبر بده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من . امشبم حالم گرفته است فقط گریه میکنم . اصلا عید خارجیا خوبه . عید ایرانیا جز دردسر و ناراحتی هیچ ...

گریه چرا آخه؟

همسرم و پسرم تنها عشق های زندگي من هستند.با تمام وجود دوستشون دارم.    
من . امشبم حالم گرفته است فقط گریه میکنم . اصلا عید خارجیا خوبه . عید ایرانیا جز دردسر و ناراحتی هیچ ...

مگه خارج بودی؟

مطمئن باش اونجا هم آدمی هست که سر عید کریسمس حالش خوب نباشه و حتی توی سرما سرپناهی نداشته باشه

یا حسین(ع)❤️❤️❤️

من، اصلا برام سال جدید وقدیم اهمیت نداره تفاوتش ی رقم میتونه باشه و ی عمری ک تباه شده. بنظرم هرچیزی اول ذوقش قشنگی داره ک اینروزا ذوقی نیست 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
😢😢😢 همه میدونن که سلامتی بهترین نعمته،ولی وقتی آدم دلش خوش نباشه ،همه چیز بی ارزشه

دلخوشی مگه چیه ؟همین محبت و عشق ادمها به همدیگه اینکه همدیگه رو داشته باشیم اینکه سلامتی باشه

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.
من حس میکردم 😬 تا وقتی ک رفتم سوپری و خرید کردم 😐😐😐 عمق فاجعه رو امروز حس کردم 😭😭😭

امروز یه دو نه مرغ یه ماست کوچیک یه کشک یه شیر و یکی دو تا بیسکوییت برای پسرم خریدم شد ۷۵ تومن کلا یه کیسه کوچیک دستم بود دلم میخواست گریه کنم 😔😔

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مگه خارج بودی؟ مطمئن باش اونجا هم آدمی هست که سر عید کریسمس حالش خوب نباشه و حتی توی سرما سرپناهی ن ...

نمیدونم . هیچ انگیزه ای ندارم . حالم خرابه خرابه 

فکر کن تو این گرونی . عیدی هست کلی خرید هست ..

واقعا چطور از پسش بربیایم ؟ 

بیماری سرطان    

خدارحمتش کنه گلم ،خدابهتون صبر بده

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊