2777
2789

ازمایشم مقداری عفونت نشون داده

چنان دردی دارم ک انگار لگنم داره میترکه

چیکار کنم ی کم اروم شه تا فردا نوبت بگیرم؟ 

پیاز سیر بریز تو ماست بخور.آب زیاد بخور تا شستشو بده بره 

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب و مایعات زیاد بخور

من تو بارداری عفونت ادراری گرفته بودم مدام تو دسشویی بودم

عرق خارخاسک و خارشتر میخوردم ادرار آوره و یجورایی مجرای ادراری رو شستشو میده از عفونت

من که خیلی آروم میشدم

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت
آب و مایعات زیاد بخور من تو بارداری عفونت ادراری گرفته بودم مدام تو دسشویی بودم عرق خارخاسک و خارش ...

من تکرر و سوزش ندارم اصلا دل درد و کمر درد و لگن درد دارم

وای من عفونت ادراری مقاوم به درمان دارم دارو و سرم بیمارستانی میزنم تنها چیزی که منو خوب میگرد یخ میذاشتم تو پلاستیک و لای پارچه بعد میذاشتم جلوی واژنم یعنی همونجا که دست شویی میاد اب رو اتیش بود سرد میکرد انگار میکروبا لمس میشدن و درد نداشتن عنبر نسارا هم یک خوب میکرد ولی یخ برا تسگین دردم عالی بود یه مدتم اب بافشار میگرفتم رو همون قسمت البته اگه متاهلی وگرنه کار دست خودت میدی خطرداره برا بکارت 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اب فراوان بخور تو لگن آب یکم سرکه بریز بشین تو لگن .من خودم هروقت اینجوری میشم قرص سفکسیم میخورم دوس ...

مترونیدازول دارم، میتونم بخورم؟ فقط بشه این درده اروم شه بتونم نوبت بگیرم😭متنفرم از زن بودنم

وای من عفونت ادراری مقاوم به درمان دارم دارو و سرم بیمارستانی میزنم تنها چیزی که منو خوب میگرد یخ می ...

شما سوزش داشتی؟ 

دل درد و لگن درد از پا درم اورده چنان دردم شدیده نمیتونم تکون بخورم

الان چ کردی؟ درمان شد؟