2777
2789

سلام خانما،من باردارم،ی دکتر خوب و دلسوز و حرفه ای میخوام بهم معرفی کنین،دکتری باشه ک باهام حرف بزنه نه اینکه دوتا دوتا مریض بفرسته داخل،برام وقت بزاره،ترجیحا بیمارستان مریم و قائم هم بره،نظرتون هم درمورد این دوتا بیمارستان بگین،ممنونم

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو که میحوای بری خصوصی چرا تهران نمیری میخوای ماهی یه بار بری بعدم ماه اخر دوهفته ای یه بار ...

همسرمم میگه تهران،ولی حس میکنم خیلی سخته اینجوری نمیدونم

دکتر فریبا بهنام، من خودم پیشش میرم و راضیم، خیلی خوب واست وقت میذاره، یعنی نیم ساعتم بشینی سوال بپرسی با لبخند جوابتو میده، اما عیب بزرگش اول ننشی بداخلاق و بی انضباطشه، دوم شلووووغی، چند تا چند تا میفرسته داخل ولی اگه خودت قبلش بگی که میخوام با دکتر تنها باشم تنها می فرستت داخل

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹

سلام عزیزم ،بهت تبریک میگم ایشاله بسلامتی بیادتوبغلت😗😗

دکتر شیدادلفان کریمی مطبش توی چهاراه طالقانی هست وتوی بیمارستان مریمم هست،خیلی دکتر خوبیه من قبل بارداری وبارداریم وبعدشم رفتم پیشش عالیه

دکتر فریبا بهنام، من خودم پیشش میرم و راضیم، خیلی خوب واست وقت میذاره، یعنی نیم ساعتم بشینی سوال بپر ...

وااای منشی ها خیلی تو مخ هستن،اینجوری بده چندتا چندتا میرن داخل اخه من خجالتیم روم نمیشه بگم

سلام عزیزم ،بهت تبریک میگم ایشاله بسلامتی بیادتوبغلت😗😗 دکتر شیدادلفان کریمی مطبش توی چهاراه طالقا ...

ممنون عزیزم،شناختی داری ازش ک سزارین قبول میکنه یانه؟

دکتر فریبا بهنام، من خودم پیشش میرم و راضیم، خیلی خوب واست وقت میذاره، یعنی نیم ساعتم بشینی سوال بپر ...

ولی دکتر دلفان فقط تکی میفرسته ،هرچقدرم سوال بپرسی باآرامش جوابتو میده و منشیشم خوبه،فقط یکی دوروز قبل بایدوقت بگیری،ازنظراخلاق بیسته

باور کن می ارزه میخوای الان ماهی یه بار بری همش

همسر دوست شوهرم تهران میرفته ی دکتر فوق العاده داشته ک خیلی راضی بوده تازشم سزارین قبول میکنه،نمیدونم دودلم

ولی دکتر دلفان فقط تکی میفرسته ،هرچقدرم سوال بپرسی باآرامش جوابتو میده و منشیشم خوبه،فقط یکی دوروز ق ...

همون ک گفتین بیمارستلن مریمه؟