2777
2789
عنوان

ماجرای خفه شدنه من

433 بازدید | 19 پست

بچه ها تابپیکه قیبلیم هست که شوهرم سره هیچ و پوچ گلوم رو فشار داد و کلی دعوانون شد و بعدشاظهار ندامت و عذرخواهی و پشیمونی کرد منم دو روز طرسنگین بودم و کلی باهاش دعوا کردم و گریه کردم و گفتم ازت متنفرم و عشقمو کشتی حتی دو روز بعدش دوباره گریه کردم و دوباره اومد گفت دوسم داره و گذشته و فراموش کنم 

حالا توی اخرین خبر قسمت زناشوییش نوشته در مقابل کدام اعمال مرد تباید صبوری کرد یکیش خیانت بود یکیش هم خشونت فیزیکی .نوشته بود اینا خطه قرمزه زندگی هستن .منم این متن رو به شوهرم نشون دادم هیچی نگفت 

حالا به نظرتون من خیلی شل نیومدم ؟دوباره تکرار نکنه

خدایاشکرت 

دیگه تموم شده بیخیال. همون موقع میخواستی حسابش رو برسی

ولی هنوز باهاش سر سنگین باش

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم میخام از این به بعد کوتاه بیام تا احترامم از بین نره

وقتی  یکی از طرفین عصبانی 

طرف دیگه  عجالتا سکوت کنه  تا بعدا  با آرامش  حرف هاشونو بزنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم چندباراین کاروکردباهام اوایل ازدواجم....هیچ وقت هیچ وقت نمیبخشمش وقسم‌خوردم که یک جاباهات تصفیه میکنم....مهریه موتهدیدکردم میزارم اجرا....میخنده....ولی یک باردیگه پیش بیادتصمیمم قطعیه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

به نظرتون یواشکی به باباش بگم؟

نه دیگه روشو باز نکن

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
روش باز میشه نه؟از باباش خجالت میکشه

فعلا که اظهار ندامت کرده و از کارش پشیمون شده...تو هم عذر خواهیشو بپذیر و در صورت تکرار یه درس حسابی بهش بده

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂