2777
2789
عنوان

ماجرای خفه شدنه من

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 19 پست
فعلا که اظهار ندامت کرده و از کارش پشیمون شده...تو هم عذر خواهیشو بپذیر و در صورت تکرار یه درس حسابی ...

الان بیرونه.به نظدتون الان بهش اس بدم که حالم بده و فراموشم نمیشه ی کاری کن ی حرفی بزن حالم خوب بشه احساس میکنم زندگیم خراب شده 

خدایاشکرت 
الان بیرونه.به نظدتون الان بهش اس بدم که حالم بده و فراموشم نمیشه ی کاری کن ی حرفی بزن حالم خوب بشه ...

عزیزم از این قضیه چند روز گذشته و معذرت خواهیم کرده ...بیشتر از این کشش نده.یه کاری نکن بگه خوبت کردم و بیشتر دلت بسوزه.فقط مث قبل نباش بذار خودش شرمنده ی کارش بشه.

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از این قضیه چند روز گذشته و معذرت خواهیم کرده ...بیشتر از این کشش نده.یه کاری نکن بگه خوبت کرد ...

ی بار اومد بغلم کرد گفتم حالم از قیافت بهم میخوره گفت توروخدا اینجوری حرف نزن  اینجوری نکن تمومش کن 

خدایاشکرت 
عذرخواهی کرد ؟پشیمون هست؟

عذرخواهی لفظی نه ولی توی عملش نشون داد

خیبی ی دندس

منم ازاون بدترم....ببین دراوج عصبانیت میشکونه ولی یک دقیقه بعداروم‌میشه وساکت ساکت...

میگه‌وقتی داغ کردم جوابمونده..

منم نمیتونستم چون درست نمیشناختمش وجوابشومیدادم منم خیلی ناجورعصبانی میشدم همدیگه روخیلی میزدیم..

ولی بعدایکم بهترشدمثلادعوامیکردیم بعدازیک ساعت پامیشدمیرفت ازبیرون خریدمیکردغذامثلاجوجه میزاست میومدمنت کشی توروخدابخور...ولی مگه میشدببخشمش..

الان بخاطردخترم همش کوتاه میام‌.ولی من ادمی نبودم زیربارزوربرم بخاطردخترم کوتاه اومدم...

ولی باخودم عهدکردم یک باردیکه این ماجراپیش اومدتهدیدم وعملی کنم

البته تواین سه سالی که ازدواج کردیم چندباردعوای اساسی کردیم‌که ازوقای دخترم بدنیااومدخیلی کمترشده خودش انگارفهمیده...مثلاوقتی بحث میشه سکوت میکنه

روی ی جیزم حساسه موقعی که خوابیده نبایدبرم سمتش وگرنه قاطی میکنه....

منم فعلاکاری به کارش ندارم‌مگه اینکه ازحدبگذرونه بدحالشومیگیرم..نه لفظی نه فیزیکی....مالییییی😤تابفهمه هرجیزی عوض داره

البته امیدوارم پیش نیاد

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عذرخواهی لفظی نه ولی توی عملش نشون داد خیبی ی دندس منم ازاون بدترم....ببین دراوج عصبانیت میشکونه و ...

ان شالله هر روز بهتربشین.منکه خیلی حالم بده احساس میکمم خیلی بهم توهین شده اخه ما خیلی همدیگه رو دوس داریم

خدایاشکرت