2777
2789
عنوان

کسانی که آمپول پروژسترون تزریق کردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 114515 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم دوست دارم جوشونده اینا بخورم زودتر پریود  شم ولی چون ۱ درصد ممکنه حامله باشم احتیاط میک ...

اره عزیزم منم بعد سه بار بی بی چک جوشوندم خوردم،خیلی بد بو و بد مزه بود ولی ارزششو داشت زود پریود شدم

دوستان منم پریودم عقب افتادع امپول بزنم از عوارضش میترسم چیکارکنم رهنمایی کنید پریود بعدی ب مشکل نمی ...

من الان چهار روزه زدمش،اما فقط دلدرد و سینه درد دارم، پریود نشدم، چقدر طول میکشه پریود شم 

سلام عزیزان خوبید..من تنبلی تخمدان دارم آمپول پروژسترون زدم بعد یه هفته پری شدم البته تازه تنبلی گرفتم میخام بعد پریودم اقدام به بارداری کنم باید هر روز نزدیکی داشته باشیم؟؟؟بعد ممکنه حامله نشم تو رو خدا کمکم کنید نظراتتون بگید

سلام عزیزان خوبید..من تنبلی تخمدان دارم آمپول پروژسترون زدم بعد یه هفته پری شدم البته تازه تنبلی گرف ...

شما حامله شدی؟

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
نه هنوز .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دکتر‌گفت تا ده روز شاید طول بکشه  شما چرا عقب انداختی ؟

من تواقدامم نمیدونم دیگه علتش چیه سابقه تاخیر نداشتم

بی صبرانه منتظر بغل کردنتم فندق قشنگم🥺🧿😍