2777
2789

به نظرم خیلی مهمه که مرد تو این دوران کمک کنه درک کنه زنشو من شوهرم تا ۳ روز اول هم  آشپزی میکنه هم کارای خونه رو من کاری نمیکنم خودشم همش میگه بشین کاری نکن از اول اینو بهش یاد دادم بااینکه سالت ۱۰ اومد خونه ولی همه کارا رو خودش کرد شماها چیکار میکنید تو این دوران

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

دوره خاصی نیس که من خودم همه کارامومیکنم اتفاقا دوره پریودم انرژیم بیشتره

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که مجردم. ولی بستگی به زن داره. بعضی خانوما مثل مادرم خیلی قوی و درشت و دست و پادارن . بعضیام مثل من خیلی لاغر و نازک نارنجی که از روز اول تا پنجم رو تخت دراز میکشم و گریه میکنم

من چون تا سه روز خیلی درد دارم وفقط باید دراز کش باشم خیلی کمکم میکنه

از بیرون غذا میگیره و ظرفا رو میشوره

بغلم میکنه و دستش رو میذاره رو شکمم تا دردم خوب بشه. و واقعا تاثیر داره😊😊

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

من تو اون دوره مشکل خاصی برام بیش نمیاد.یه سه چهار نفرو میکشم فقط که طبیعیه

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

ازوقتی که دخترم به دنیا اومد کارام زیادشده بود شوهرم همیشه کمکم میکنه تو دوران پریودی تا دوروز اول کلا بیشتر کارا باشوهرمه البته وقتایی که دردام کم تره یعی میکنم خودم کارامو انجام بدم ولی وای از وقتایی که درددارم تا زیر سرم نرم خوب نمیشم تمام فامیل میفهمن من پریود شدم😐😐😐

مواقع عادی هم کمکم میکنه در کل تو اون دوران بیشتر از لحاظ روحی رعایتمو میکنه چون بینهایت زودرنج و ع ...

واقعا پس چرا من عصبی نمیشم تا حالا نشده اخلاقم تغییر کته

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......