2777
2789
عنوان

همسراتون تو دوران پریود چقدر کمک حالتون هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 10112 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازوقتی که دخترم به دنیا اومد کارام زیادشده بود شوهرم همیشه کمکم میکنه تو دوران پریودی تا دوروز اول ک ...

چقدر درد بدی هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوش به حالت😶 من احساس میکنم نمیتونم راه برم و همه جا کثیف میشه

وااای منم،شب تا صبح هوشیار میخوابم هی رختخوابمو چک میکنم 🙈🙈🙈

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

کلا وقتی حالم خوش نیس وخسته ام ظرف میشوره 

گاهی پیاز سیب زمینی هم خورد میکنه

لباسارو پهن میکنه

خودش اتو میکنه لباساشو گاهی یه روسری یا مانتو ننو ک بخوام برین بیرون

دمنوشی چایی درست میکنه

و...

همه ی اینا گاهی انجام میده

البته من خیلی مریض میشم اگه رعایت حالمو نکنه واقعا از دست میرم نمتونم خداییش

دوره خاصی نیس که من خودم همه کارامومیکنم اتفاقا دوره پریودم انرژیم بیشتره

چرا دوروز اول واقعا سخته هم خون ریزی انکار تو شکم توپ گذاشتن از بس سنگین میشه دردناک

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مثل روزای دیگه کار خاصی نمیکنه فقط بهش گفتم روزای اول پری ممکنه یکم زودتر عصبی بشم درکم کنه که اونم رعایت میکنه.شما دیگه خیلی سخت میگیری راستش من از مریض بودن و لوس شدن خوشم نمیاد 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
وااای منم،شب تا صبح هوشیار میخوابم هی رختخوابمو چک میکنم 🙈🙈🙈

یه سری  زیراندازهای مخصوص  بیمار هست  ک می تونید روی رخت خواب تون بندازید  ک خیال تونم راحت باشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من شوهرم زباد حساس نیست

خیلی همیشه کمکم میکنه کلا نمیزاره زیاد کارکنم توپریودمم‌ فقط دوروز اول تغذیه خیلی رسیدگی میکنه و کمکحالمه خداخیربده شوهرای فهمیدرو

ولی همس میگ حامله بشی بیچارم باید کارو تعطیل کنم ازبس لوسی

ما یه فامیل داریم مرده خیلی خوبه مهندسه همه کار برای خانم و بچه‌ها ش میکنه همیشه بهترین مارک لباس تن اوناست

ولی میگه تو پریودیم کلا باهام قهره تا پاک بشم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ازوقتی که دخترم به دنیا اومد کارام زیادشده بود شوهرم همیشه کمکم میکنه تو دوران پریودی تا دوروز اول ک ...

اگه باردار نیستی قطره ویتاگنوس بخور

منم درد داشتم و...

ولی واقعا بهترترتر شدم

چقدر درد بدی هست 

وااای واقعا وحشتناک من خیلی دکتر وسونو آز دادم برا این دردام ولی همه میگن هیچیت نیس همه چی نرماله ولی من واقعا احساس میکنم یه زایمان طبیعی انجام میدم