2777
2789
عنوان

واقعا دوست خوب اصلا وجود نداره

150 بازدید | 14 پست

من یه دوست 12 ساله دارم. یخورده در جریان مشکلاتم با خانواده همسرم بود امروز تو گروه تل دوستانمون بهم تیکه انداخت:) در عمرم انقد پشیمون نشده بودم از اعتمادم یعنی عین خواهر میدونستمش اصلا دوست صمیمی اینا همش کشکه واقعا آدم موقع درد دل باید فقط با خانواده خودش حرف بزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه خوبیه یادت نره خانواده ات همیشه در اولویتت باشند  بین دوستان خیلی کم میشه کسی روپیدا کرد که واقعا نگرانت باشه اغلب به محض اینکه برات مشکلی پیش بیاد  واقعا خوشحال میشن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

من‌هییییچ وقت با هیچکس درد و دل نکردم حتئ خانوادم . 

ولی میتونم بگم از ریز و درشت همه ی مشکلات و اتفاقات فامیل و دوستام خبر دارم چون سنگ‌صبورشونم . ولی تا به حال پیش نیومده پیش کسی بگم یا سرکوفت بزنم و تیکه بندازم . حتئ اگه خودشون تو جمعم بازگو کنن من خودمو میزنم به اون راه که نمیدونستم 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
من‌هییییچ وقت با هیچکس درد و دل نکردم حتئ خانوادم .  ولی میتونم بگم از ریز و درشت همه ی مشکلات ...

بخدا اون که میگفت من واقعا دل میسوزوندم چون شوهرش اصلا طرف این نیست حرف حرف مادرشه این بهم تیکه انداخت چند بار

بخدا اون که میگفت من واقعا دل میسوزوندم چون شوهرش اصلا طرف این نیست حرف حرف مادرشه این بهم تیکه اندا ...

عیب نداره عزیزم عوضش یاد گرفتی که حرفتو پیش هرکسی نزنی . ایشون کارش خییلی زشت بوده . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...