2777
2789
عنوان

مشکل در بالا رفتن از پله

883 بازدید | 9 پست

یکی از دوستام در بالا رفتن از پله مشکل داره با اینکه وزن کمی داره و هیچ گونه درد موقع بالا رفتن از پله نداره، میگه انگار ی وزنه اونو به سمت پایین میکشه و نمیذاره از پله بالا بره، خلاصه اینکه موقع بالا رفتن از پله به زور برای بالا رفتن باید باسنشو عقب بده و به زور بالا بره و صاف نمی تونه بالا بره، به نظر شما باید چکار کنه و چه اقدامی کنه؟ 4 ماه هم داره بدنسازی کار میکنه. 

لطفا نظراتتون رو بگید تا کمکش کنم.

سلام یه بیماری هست به اسم میاستنی گراویس علائمشو از نت بخونه اگه داشت سریع دبره دکتر مغز و اعصاب ،یک ...

قبلا اینطور نبوده ها، بنده خدا دکتر مغز و اعصابم رفته ولی دکتره تعجب کرده و میگه یعنی چی؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا اینطور نبوده ها، بنده خدا دکتر مغز و اعصابم رفته ولی دکتره تعجب کرده و میگه یعنی چی؟؟؟؟؟؟

بله بعدا به وجود میاد بره یه دکتر خوب بگه ازش تست عصب و عضله و آزمایش انتی بادی بگیرن

بله بعدا به وجود میاد بره یه دکتر خوب بگه ازش تست عصب و عضله و آزمایش انتی بادی بگیرن

این مطلب رو خوندم که شما گفتین ولی جالب اینه هیچکدام از علایم غیر از مشکل بالا. رفتن پله رو چند ساله نداره!

این مطلب رو خوندم که شما گفتین ولی جالب اینه هیچکدام از علایم غیر از مشکل بالا. رفتن پله رو چند ساله ...

نمیدونم من خودم میاستنی دارم فقط از علائمش دوبینی رو داشتم و با پله مشکلی ندارم ممکنه تو بدن هر کس با یه علامت ظاهر،بشه 

سلام یه بیماری هست به اسم میاستنی گراویس علائمشو از نت بخونه اگه داشت سریع دبره دکتر مغز و اعصاب ،یک ...

سلام عزیزم، امیدوارم منو یادتون باشه که قبلا بهتون پیام دادم واسه بالا رفتن از پله و .....

میشه یکم راجب این بیماری که گفتین بهم توضیح بدید؟ مدت عمر این مریضا کوتاه؟ 

قرص q10 برای بیماری مفیده؟

سلام عزیزم، امیدوارم منو یادتون باشه که قبلا بهتون پیام دادم واسه بالا رفتن از پله و ..... میشه یکم ...

سلام ببخشید من از اون موقع نی نی سایت نیومدم عزیزم درملن داره عمرشونم مثل مردم عادی هست حای نگرانی نیست من هشت سالهددرگیرم و الان خوبم باردارم بودم زایمانم کردم