2777
2789
عنوان

شوهرم با خانوادم سر ي مسئله مسخره از اول عروسيم تا الان قهره چيكار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 117 پست

بنظرم اگر قرار نیست جنگی در بگیره حتمااااا به مادر سر بزن

به امید خدا ان شاءالله خیره و شوهرتم سر عقل بیاد

فقط مدیریت کن

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت برو وقتی لج داره

خب جلوي خانوادم ضايع ميشم ميگن ببين شوهري كه خودت انتخاب كردي اخرش چي شد كلي سرزنش ميشم خانوادهم خيلي سرزنش گر هستن الرو جلوشون ميره مخصوصا بقيه اعضاي خانوادم زن داداش و بقيه فكر ميكنن با شوهرم مشكل دارم

چه بد.. دختر بزرگ کن بخاطر یه پسر کینه ای عقده ای جلوروت وایسه و اخرش بزور بدیش بره چندسال هم نبینیش ...

وای که چقد سخته😭😭😭

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دوست نداره بیاد بهتر نبریش که اونجا خانوادتو برنجونه خودت برو خانوادتو  ببین حتی اگر نیومد حق پدر و مادرت کمتر از شوهرت نیست اونم خودخواهه چون باید درکت کنه مثل خودش که پدر و مادر داره تو هم خانواده داری 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
خب جلوي خانوادم ضايع ميشم ميگن ببين شوهري كه خودت انتخاب كردي اخرش چي شد كلي سرزنش ميشم خانوادهم خيل ...

ای بابا😔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دختر بزرگ کنی بعد یکی بیاد ببره 

۲ سال نبینیش😐😞

شوهرت خیلی نچسپ هست😑

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
[QUOTE=82925685]بخاطر مخالفتای خونوادهتون باهاشون قهره ؟یادبعد ازدواج یحث پیش اومد[/QUOTE بعد از عرو ...

خخخ خوب بهش بگو فامیل خودتون بهتون اهمیت نداده خبر بده از فامیل ما کینه میگیری

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
بنظرم اگر قرار نیست جنگی در بگیره حتمااااا به مادر سر بزن به امید خدا ان شاءالله خیره و شوهرتم سر ع ...

نميشه تنها برم سراغ شوهرم رو همه ميگيرن عيد بگن كار داشته!!! همه ميفهمن مشكل داشته يا بدتر فكر ميكنن خودم هم با شوهرم لابد مشكل دارم تنها بلند كردم اومدم 

ببین هر کاری میکنی فقط یه زمانی حسرت نخوردی موقعی ک مامانت زنده بود پیشش نبودی یا ندیدیش

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
خخخ خوب بهش بگو فامیل خودتون بهتون اهمیت نداده خبر بده از فامیل ما کینه میگیری

بحثش طولانيه شوهرم خيلي احمق و بچه هست مشكلم اينه كينه اي هست و هيچ به خانوادم احترام نميذاره خسته شدم از اين زندگي

نميشه تنها برم سراغ شوهرم رو همه ميگيرن عيد بگن كار داشته!!! همه ميفهمن مشكل داشته يا بدتر فكر ميكنن ...

ای بابا شوهرتم که دوساله نخواسته عوض بشه.

پس بشین تو خونتون😫😫

نميشه تنها برم سراغ شوهرم رو همه ميگيرن عيد بگن كار داشته!!! همه ميفهمن مشكل داشته يا بدتر فكر ميكنن ...

حرف دیگران مهم نیست

مهم اینه خانواده ت رو ببینی.

شوهرتم با زبون به راه بیار. اینو بدون دعوا و درگیری لفظی راهکار انسانی هیچ‌ مشکلی نیست. منطق و زبون‌ خوش

ان شاءالله جواب میده

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
بحثش طولانيه شوهرم خيلي احمق و بچه هست مشكلم اينه كينه اي هست و هيچ به خانوادم احترام نميذاره خسته ش ...

من‌جات باشم از در خوبی وارد میشم ک عید بریم..اگر دیدم بازم لج کرد دیگه پامو خونه ننه باباش نمیذارم

ببین هر کاری میکنی فقط یه زمانی حسرت نخوردی موقعی ک مامانت زنده بود پیشش نبودی یا ندیدیش

ميدونم دقيقا واسه همين دلم ميسوزه اما متاسفانه اخلاق هم نادرن پدر و مادرم خيلي سرزنش گر هستن بهاطر اينكه خودم شوهرمو انتخاب كردم همش دنبال بهانه و ايراد گرفتن از زندگيمهستن حالا تنها برم فقط حالمو بد ميكنن ميگن شوهرت ولت كرد كه تنها اومدي اينم جواب ازدواجت