2777
2789
عنوان

برای عید چیکار کردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 43 پست

مانتو عیدمو قرار شده مادرم بدوزه....تولد بچم ی ماه پیش بود لباس عیدشم کادو هدیه تولدش بود که جور شد...فقط کفشش مونده...شوهرمم که کت و شلوار داره همش عید همون می‌پوشد...خونه تکونی هم بیخیال...س ماه دیگه از این خونه میریم بعدا تمیز میکنم...تمیز میکنم پشت سرم بچم کثیف می‌کنه کلا قید تمیز بودن خونه رو زدم...عید کسی خونمون نمیاد نگران تمیزی خونه نیسم...

میشه ادرس دقیق و بدید لطفا؟منم بگیرم

تجریش خیابان نیاوران بین جماران و کلانتری مانتو نیاوران 

مانتوهای گرونم داره حدود ۶۰۰ ۷۰۰ اما اینم که من گرفتم خیلی قشنگه و قیمت مناسب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ست رو خواهرم خریده 235 تومناز کانال @anlionasankharid به نظرم مفته خیلی هم قشنگه بلوز و شلوار ...

دقیقا همینو واسشون اوردن؟یا کمی متفاوت؟خرید انلاین گاهی توزرد از اب در میاد

دقیقا همینو واسشون اوردن؟یا کمی متفاوت؟خرید انلاین گاهی توزرد از اب در میاد

نه دقیق دقیق خودش بود به همین خوشگلی

اگه خونشون بودم عکس لباسم میذاشتم

من قبلا هم ازش خرید کرده بودم کلا جنساش خوبه

بنجل و ارزون نمیده

جنس خوب قیمت معقول میده

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
والا میگن مانتو زیر 500نیست.شوهرمم گفت نمیخرم.واسه پارسالت رو بپوش منم غصم گرفته.

اره واقعا منم کمتر از ۵۰۰ پیدا نکردم پارچه خریدم خودم دوختم برام ۹۰ت در اومد

خدایا به حق خودت نی نی منم سالم سالم باشه 
ای جانم. نی نی ۱۳۹۸داریم اونم چه نی نی خوشملی .  خانومی شما استرس به خودت نده و فکر گرونیا نبا ...

مرسی عزیزم میخوام ولی من کلا همش برام مشکل پیش اومده از اول بارداری 

پدرم اول پروستات عمل کرد بعد سکته کرد بعد انژو کرد الانم عمل قلب باز داره

مادرم باید پاشو عمل کنه 

خودم امینو سنتز کردم 

شوهرم کارمنده ضامن یه نفر شده رفته یه شهر دیگه قسطاشو نداده حساب مارو بستن باید وام اونو بدیم کلا بدشانسی هوار شده رو سرم

خرید عید که هیچ 

الان فقط فکر ذکرم پر کردن یخچال خرید اجیل میوه شیرینی شکلات ..عیدی بچه های فامیله که از کجا بزنم جور کنم ۴ میلیونم پس انداز داشتم همه رو خرد خرد تو خونه خرج کردم...تازه دلم از این پره که هی شوهرم چشمش به دو تیکه طلای هدیه مامانم که عروسی دادست میگه بفروش اونا رو...قسطا رو صاف کنیم

عزیزم غصه نخور جور میشه هممون گرفتاریم

اونکه البته ولی ادم یه همراه نیاز داره اما متاسفانه شوهر من همش طلبکاره خسته شدم یک تنه با مشکلات باید بجنگم