2777
2789

سلام بچه ها من کلسیم و ایزی ایرون  و پریناتال و ویتامین دی سه میخورم 

چند روزیه از بیمارستان مرخص شدم افتاده بودم لک بینی ..(برام دعا کنید بچم سلامت باشه تروخدا )

وزن بچم دو کیلو بود خیلی نگران وزنشم اخه کمه بنظرم 😢

میخام خودم لیدی میل بخرم بخورم عوارضی که نداره؟

خودمم جز کم کاری تیرویید مشکلی ندارم میتونم سر خود بخورم؟

شما راضی بودید چقد موثره؟ 

ان شا الله همه منتظرا دامنشون سبز بشه به زودی..

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بارداری 11تا قوطی خوردم .. شما برا چیت میخای بخوری؟؟ این همه قرص و دارو؟؟؟

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
من تو بارداری 11تا قوطی خوردم .. شما برا چیت میخای بخوری؟؟ این همه قرص و دارو؟؟؟

بخاطر وزن گیری بچم.

کلسیم و اهنم تموم شده میخاستم این سری لیدی میل بخورم

من بخاطر وزن کم بچه ام دو روزه که دارم میخورم البته با تجویز پزشک نمیدونم عوارض داره یا نه ولی خیلی ...

واقعا ، اینا شاید مارک ها مختلف داشته باشن، به نظرمن خوبه انگار داری شیر با بیسکویت میخوری

من بخاطر وزن کم بچه ام دو روزه که دارم میخورم البته با تجویز پزشک نمیدونم عوارض داره یا نه ولی خیلی ...

عه مزه چی میده؟ با اب میخوری یا شیر قیمنش چنده جه مارکی بگیرم؟ 

یا علی چرا اینقدر زیاد؟ چه طعمی میخوردی؟ با مزه اش مشکل نداشتی؟ 

چون چهار ماه اول هررررچی میخوردم بالا میوردم از وزن اولیه خودمم چهار کیلو کمتر شده بودم چ برسه ب افزایش .. ناچار بودم .. همشون بدمزه ان وانیلیش قابل تحمل تره .. من میریختم تو شربت به لیمو میخوردم ک بوی گندشو کمتر بفهمم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
واقعا ، اینا شاید مارک ها مختلف داشته باشن، به نظرمن خوبه انگار داری شیر با بیسکویت میخوری

شما چه مارکی میخوری؟ چند گرفتی اخه بیمارستان بستری بودم دکتری ک بالا سرم اومد گفت بیمارستان پرونده باز کن دیگه پیش دکترت نرو این یه ماهو چند روز پیش رفتم بیمارستان ولی قرص اینا بهم ننوشتن خودم باید برم ازاد بخرم  

شما چه مارکی میخوری؟ چند گرفتی اخه بیمارستان بستری بودم دکتری ک بالا سرم اومد گفت بیمارستان پرونده ب ...

قرص اهن و کلسیم که ازاده ،این لیدی میلم ازاده، الان عکس قوطی شو میزارم

چون چهار ماه اول هررررچی میخوردم بالا میوردم از وزن اولیه خودمم چهار کیلو کمتر شده بودم چ برسه ب افز ...

من کاکائویی و توت فرنگی گرفتم خیلی بد مزه هست انگار دارم مقوا میخورم

انسانم آرزوست