2777
2789
عنوان

اگه می تونی بهم انگیزه بدی بیا😐❤😂

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 49 پست
15

آهان موفق باشی عزیزم😊😘

من دخترم...خالقم بع نامم سوره نازل کرد...در تقویم روزی را بع نامم ثبت کردند...با تمام مردانگی هایت هیچگاه نمیتوانی بفهمی...صورتی برایم یک دنیاست... نمی دانی عشق به لاک قرمز را...گریع کردن بدون خجالت را... درکش در توانت نیست :) منم لیلای عشق و زلیخای انتظار...من دخترم چک نویس هیچ احساسی نمیشوم...دخترم و دخترانع میخندم پس مرا کع خندان میبینی...برچسب هرزگی بر پیشانیم نزن...دخترم و دخترانع ناز میکنم ، دخترانع حسادت میکنم...آری من همان دختریم کع نگاهم بر باد میدهد غرور مردانع ات را... 😏 

۱۵ سالته بعدخشم شبم هستی 😁بخاطر اسم کاربریتم که شده درازشوووووو درازشووووووو❤️🤦🏻‍♀️😁

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسان طوری خلق شده ک ب هر چیزی ک ب ذهنش خطور کنه حتما میرسه . اگه هدفی یا ارزویی ب دلت افتاد بدون شک میتونی انجامش بدی و ظرفیتش توی درونت برات ایجاد شده . وگرنه چرا ب ذهنت نیفتاده ک مثلا رییس جمهور فلان کشور بشی . پس چون این این اهدافو تو الان داری بدون حتما بهش میرسی فقط باید خودتو باور کنی عزیزم 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
دقیقا الان میخوای چیکار کنی؟بگو بزار منم شاید برنامه چیدم و از این تنبلی اومدم بیرون😓😓😓

توچندسالته

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
انسان طوری خلق شده ک ب هر چیزی ک ب ذهنش خطور کنه حتما میرسه . اگه هدفی یا ارزویی ب دلت افتاد بدون شک ...

حق باتوعه این پیامت خیلی حس و حالم رو خوب کرد🌼🌻❤😍🌼🌻❤😍

۱۵ سالته بعدخشم شبم هستی 😁بخاطر اسم کاربریتم که شده درازشوووووو درازشووووووو❤️🤦🏻‍♀️😁

اسمم لیلاست و به معنی شب حالا من خشم شبم😄😄😄😂😂 داراز میشم داراززززز😂😂😂

دقیقا با چه کارایی میخوای قدت بلند

کنی؟ 🙂

من دخترم...خالقم بع نامم سوره نازل کرد...در تقویم روزی را بع نامم ثبت کردند...با تمام مردانگی هایت هیچگاه نمیتوانی بفهمی...صورتی برایم یک دنیاست... نمی دانی عشق به لاک قرمز را...گریع کردن بدون خجالت را... درکش در توانت نیست :) منم لیلای عشق و زلیخای انتظار...من دخترم چک نویس هیچ احساسی نمیشوم...دخترم و دخترانع میخندم پس مرا کع خندان میبینی...برچسب هرزگی بر پیشانیم نزن...دخترم و دخترانع ناز میکنم ، دخترانع حسادت میکنم...آری من همان دختریم کع نگاهم بر باد میدهد غرور مردانع ات را... 😏 
دقیقا الان میخوای چیکار کنی؟بگو بزار منم شاید برنامه چیدم و از این تنبلی اومدم بیرون😓😓😓

چه تصمیمی داری چند سالته و می خوایی در مورد چی بهت تو صیح بدم😍❤🌻🌼😍❤🌻🌼😄😄

چه تصمیمی داری چند سالته و می خوایی در مورد چی بهت تو صیح بدم😍❤🌻🌼😍❤🌻🌼😄😄

افزایش وزن؟؟

پنج ماه دیگه نوزده سالم میشع ولی کلا بیبی فیسم و همه فک میکنن بچم😢😅😂

دقیقا با چه کارایی میخوای قدت بلند کنی؟ 🙂

اول و مهم ترین ژنتیک و ژن فرد هست  که تاثیر  در تعیین قد داره بعد تغذیه مناسب و کافی مصرف غذاهای پروتین دار و کلیسم و روی و آهن مصرف ماهی تخم مرغ سویا عدس دوم خواب کافی  معمولا هشت ساعت خواب کافی هست و بهترین ساعت نه شب هست سوم ورزش انجام ورزش های کششی  در افزایش قد موثر هست یوگا شنا والیبال و بسکتبال تاثیر گذاره

اول و مهم ترین ژنتیک و ژن فرد هست  که تاثیر  در تعیین قد داره بعد تغذیه مناسب و کافی مصرف ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی😘🤗