2777
2789
عنوان

اگه می تونی بهم انگیزه بدی بیا😐❤😂

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه😂😂😂

نه عزیز.

خوبه که برای خودت برنامه ریختی. امیدوارم برسی به نتیجه دلخواهت. با دکتر هم مشورت اگه کرده باشی که عالی تر. سرخود کاری نکن.

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
[QUOTE=82900403]اگه ۵ ساله بعد دیدی قدت مثل من کوتاه مونده چه حسی خاهی داشت؟به اون حس فکر کن انگیزت ...

حالا که انگیره دادم دختر خشگلم برو از سایت زنا بیرون غذا بخور بخاب رشد کنی😂😂

مرسیییییی منابع انگیزهههه😂😍❤🌻🌼😍❤🌻🌼

چند سالته مگه؟🙂

من دخترم...خالقم بع نامم سوره نازل کرد...در تقویم روزی را بع نامم ثبت کردند...با تمام مردانگی هایت هیچگاه نمیتوانی بفهمی...صورتی برایم یک دنیاست... نمی دانی عشق به لاک قرمز را...گریع کردن بدون خجالت را... درکش در توانت نیست :) منم لیلای عشق و زلیخای انتظار...من دخترم چک نویس هیچ احساسی نمیشوم...دخترم و دخترانع میخندم پس مرا کع خندان میبینی...برچسب هرزگی بر پیشانیم نزن...دخترم و دخترانع ناز میکنم ، دخترانع حسادت میکنم...آری من همان دختریم کع نگاهم بر باد میدهد غرور مردانع ات را... 😏