2777
2789
عنوان

کمک مالی

219 بازدید | 23 پست

یکی از اقوام ما وضع مالیش خییییلی بده مریضه کلی خرج دوا دکترش میشه اطرافیان هرماه کمکشون میکنن که بتونه داروهاشو بخره هر کی هم میره خونش براش برنج و چیزای دیگه میبره درآمد ندارن.گلریزان کردن تا بتونه خانه رهن کنن اول ۵ نفری توی ی اتاق بوگندو زندگی میکردن با پسر و دختر بزرگ.منم گاهی هر چه درتوانم بود کمک میکردم چند روز پیش شنیدم برا پسر ۲۰ساله اش زن گرفته.چند روزه همه تو شوک رفتن بجای اینکه پسرش بره سرکار تا خانواده و خواهراشو از فلاکت نجات بده رفته ی نون خور ۱۵ ساله به خونوادش اضافه کرده.جالب اینکه مادره با افتخار میگه برا پسرش خواهرزادشو گرفته. من که دیگه تصمیم گرفتم به هیچکس کمک نکنم از هر کس هم پرسیدم گفتن ما هم دیگه به اونا کمک نمیکنیم

خدایا شکرت. من ی زن قوی ام. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم یه همسایه داشتیم فقیییییر

همه بهش کمک میکردیم

هر کسی یه چیزی میداد

مثلا نن چند جفت کفش بچگونه دادم در حد نو جنس عالی

میدونین که کفش بچه کهنه و خراب نمیشه

بعد دوسه روز دیدم هر بار یه لنگه از کفسا تو کوچه ست

هر کسی هر چی میداد با وضعیت بدی خرا میکردو اهمیت نمداد

مقلا یک کمد داده بود

دو روز بع تیکه ها کمد رو اناخته بود جلو در

خب مگه قراره تا آخر عمش مجرد بمونه؟ البته متوجه نشدم دقیق.اما نباید ازدواج میکرد؟

وقتی با صدقه مردم دارن زندگی میکنن بی عقلی هست به حای اینکه پسر بیست ساله حداقل دوسال بره سرکار و پول جمع کنه بره با یک بچه ۱۵ ساله ازدواج کنه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

وا خب شاید نیاز داشته که زن بگیره حالا اگه عوضی میشد میفتاد دنبال دخترای مردم خوب بود... خیلیا وقتی ازدواج میکنن هیچی ندارن... خب فقیرا دل ندارن؟

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

معمولا همشون همینطورن . خیلی سال پیش یه ابدارچی داشتیم  بیکار شده بود  اصلا خودش 22 ساله زنش 16 ساله فقیر فقیر یعنی 7 سال پیش ، همه بهش گفتن  بچه دار نشو بچه دار نشو ! کغت نبابا انکان نداره ً ماه بعد زنش حامله شده بود ، الان بعد 7 سال از همون همکارای سابق شنیدم بچه سومو زنش حاملس ! فکر کن توی شرایط داغون ایران پولداراش الان به بچه فکر نمیکنن ! اینا همینن. ا.ن سال دیگه بچه هم داره