یکی از اقوام ما وضع مالیش خییییلی بده مریضه کلی خرج دوا دکترش میشه اطرافیان هرماه کمکشون میکنن که بتونه داروهاشو بخره هر کی هم میره خونش براش برنج و چیزای دیگه میبره درآمد ندارن.گلریزان کردن تا بتونه خانه رهن کنن اول ۵ نفری توی ی اتاق بوگندو زندگی میکردن با پسر و دختر بزرگ.منم گاهی هر چه درتوانم بود کمک میکردم چند روز پیش شنیدم برا پسر ۲۰ساله اش زن گرفته.چند روزه همه تو شوک رفتن بجای اینکه پسرش بره سرکار تا خانواده و خواهراشو از فلاکت نجات بده رفته ی نون خور ۱۵ ساله به خونوادش اضافه کرده.جالب اینکه مادره با افتخار میگه برا پسرش خواهرزادشو گرفته. من که دیگه تصمیم گرفتم به هیچکس کمک نکنم از هر کس هم پرسیدم گفتن ما هم دیگه به اونا کمک نمیکنیم
خب همسایه ما الان تحت پوشش کمیتس فقیرم هستن دوتا پسر داره جفتشونم ازدواج کردن اتفاقا بعد ازدواجش چسبیدن به کار چون انگیزشون بیشترشده... اتفاقا خیلیم مسیولیت پذیرتر از قبل شدن... ولی خب اینی که میگم واسه اونموقع بود نه الان که انقد گرونیه واقعا الان ازدواج کردن خیلی سخته
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
لابد میخواد بچه اش هم با صدقه بزرگ کنه. ولی فکر نکنم دیگه کسی صدقه بهشون بده
کسی که بخواد کمک کنه بخاطر ازدواج پسر خانواده کمکشو قطع نمیکنه حتی شده واسه ازدواجشونم کمکی از دستش یربیاد انجام میده پسره ازدواج کرده قتل نکرده معتاد نشده که... حالا اونم شاید ازاین زندگی خسته شده شاید خواسته کمبود محبتاشو جبران کنه یه انگیزه قوی واسه زندگی پیدا کنه حالا اگه رو میبرد به مواد خوب بود... حالا که انقد مرد شده که داره ازذواج میکنه خوشبخت بشه خدام کمکشون کنه
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم