2777
2789
عنوان

حرکت رو به جلو و پیشروی اسپرم

206 بازدید | 7 پست

برا شوهرم پنجاه درصده؟ رو قدرت باروری چقد تاثیر منفی داره یک سال و هفت ماهه اقدامم دوتام سقط داشتم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4 ماه. البته اینم بگم که تو ازمایشگاه خصوصی جوابش خیلی بهتر بود حدود 70 درصد بود اما تو مرکز نابارور ...

خداروشکر که الان بچه داری دعام کن

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
خداروشکر که الان بچه داری دعام کن

بچه ندارم عزیزم مشکل انعقادی داشتم بچه ام تو 5 ماهگی مرد. الان دوباره اقدام کردم دو ماهه هنوز نشدم. نا امید نباش ایشالا خیلی زود باردار میشی برای منم دعا کن عزیزم

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
بچه ندارم عزیزم مشکل انعقادی داشتم بچه ام تو 5 ماهگی مرد. الان دوباره اقدام کردم دو ماهه هنوز نشدم. ...

متاسفم چقدر سخت...ان شاالله که خدا ب زودی دامن شما رو هم سبز کنه من ک به همه منتظر های نی نی سایت دعا میکنم

متاسفم چقدر سخت...ان شاالله که خدا ب زودی دامن شما رو هم سبز کنه من ک به همه منتظر های نی نی سایت دع ...

ممنون عزیزدلم. انشالا خدا خیلی زود یه نی نی سالم و تپل هم بزاره تو دل شما

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا