2777
2789

. را استفاده کردید قرار بود تو دوماه15__16

کیلو کم بشه ایا کم شد؟؟؟؟؟؟

.

من که دریغغغغ از یک کیلو 😐

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما پرخوری کردی همراهش

نه بخدا ...اتفاقا من از اول شهریور 12 کیلو کم کردم ..دیدم این روش سادس گفتم اینم استفاده کنم هم ده کیلو هم که باهاش کم بشه غنیمته اونم دریغ از هم یک کیلو ...

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
این احتیاج به رژیم و ورزش داره خودش ک لاغر نمیکنه فقط چربی سوزی رو سریع تر میکنه

اره اتفاقا من هم باشگا میرم هم کم خوری ...

نه بخدا ...اتفاقا من از اول شهریور 12 کیلو کم کردم ..دیدم این روش سادس گفتم اینم استفاده کنم هم ده ک ...

پس ولش کن.البته من امتحان نکردم الان دیدم اینو.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
نه بخدا ...اتفاقا من از اول شهریور 12 کیلو کم کردم ..دیدم این روش سادس گفتم اینم استفاده کنم هم ده ک ...

پس استپ کرده بدنت.یه رژیم شوک بگیر.فک کنم دو روز رژیمو بشکنی شوک وارد میشه.البته زیاد پرخوری نکن

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
پس ولش کن.البته من امتحان نکردم الان دیدم اینو.

بچه ها گروه تلگرامم زدن برا همین روش من نتونستم تو گروه وارد بشم و کاربراییم که عضو شدن هیچکدوووم یادم نیست 

منم میخورم اما لاغر نشدم😭

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
منم میخورم اما لاغر نشدم😭

شمام همین روشو ؟؟

.

.من رفتم عطاری بگیرم گفت اینا برا لاغریه ولی چندتا مورد اصلی تو لیست شما نیست منم گفتم نه همین لیست خودمو بده

شمام همین روشو ؟؟ . .من رفتم عطاری بگیرم گفت اینا برا لاغریه ولی چندتا مورد اصلی تو لیست شما نیست ...

اره همین روش 

منم رفتم عطاری مشاورش گفت که اینارو آسیاب کن بریز داخل کپسول روز دوتا بخور 

منم اینکارو کردم تا ۲۰روز دیدم هیچ تغییری نکردم گفتم شاید مقدارش کم بوده 

الان باز چهار روزه شروع کردم روزی دوبار قبل از شام و نهار میریزم داخل آب یا دوغ میخورم ببینم چی میشه

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
اره همین روش  منم رفتم عطاری مشاورش گفت که اینارو آسیاب کن بریز داخل کپسول روز دوتا بخور  ...

اتفاقا من قبل ناهار و شام ریختم تو اب ده دیقه ای دم کشید و خوردم ..پنج اسفند میشه دو ماه اصلا اثر نذاشت .

اتفاقا من قبل ناهار و شام ریختم تو اب ده دیقه ای دم کشید و خوردم ..پنج اسفند میشه دو ماه اصلا اثر نذ ...

پس به نظرت منم نخورم؟؟

خیلی هم بدمزس

پس به نظرت منم نخورم؟؟ خیلی هم بدمزس

نمدونم عزیزم 

.والا برا من که اثر نذاشت