2777
2789
عنوان

دفع بقایای سقط دوسانتی

1233 بازدید | 5 پست

من یه سقط طبیعی یک هفته پیش داشتم رفتم سونو واژینال گفتن دوسانت یاسه سی سی بقایا داری دکترم شش تا مزوتک واژینال وشش تا هم زیرزبونی تجویز کرد دیشب دل درد و لرز نسبتا شدید داشتم صبحم یکم خونریزی ویه لخته سیاه رنگ جگر مانند خیلی کوچیک اومد بعدشم سه ساعت پیاده روی کردم یکم هنوز انقباض دارم و خونریزی خیلی کم درحد لکه قهوه ای تیره .یعنی دفع شده ؟ ممکنه به خاطرش کورتاژ بشم؟ چیکارکنم دفع بشه ؟ خیلی نگرانم وخسته شدم از دکتر وسونو دلم میخواد زود تموم بشه .

هی فلانی شاید زندگی همین باشد.

باید باز بری سونو تا مطمئن بشی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

ب احتمال زیاد دفع شده حالا برو سونو بقایای سقط با اولین پریودم دفع میشن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب احتمال زیاد دفع شده حالا برو سونو بقایای سقط با اولین پریودم دفع میشن

اخه خونریزیم زیاد نیست همه میگن باید خونریزی زیاد باشه خیلی اذیت شدم ازسونو واژینال که متنفرم  نمیدونم چرا اینقدر درد داشتم 

هی فلانی شاید زندگی همین باشد.
اخه خونریزیم زیاد نیست همه میگن باید خونریزی زیاد باشه خیلی اذیت شدم ازسونو واژینال که متنفرم   ...

ب خون ریزی ربط نداره لخته خونا مهمه یخورده طناب بزن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

احتمالا همون لخته بوذه ولی خب برا اطمینان باز باید بری سونو

من دکترم بهم گفت بعد از اولین پریودم برم سونو

تو همین سایت هم خونذم دم کرده رازیانه بومادران و مریم گلی خوبه

بعد سقط چند روز خوردم