تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
عزیزم پیش کدوم دکتر رفتی واسه بارداری من دنبال یه دکتر خوبم تو اصفهان ؟
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
من پیش دکتر بهار شاکریان میرفتم ولی دکتر رفت خارج از کشور بعد رفتم پیش مهناز معلم هر دو عالی بودن.ول ...
مرسی پیش دکتر رقایی وقت گذاشتم پس فردا نوبت دارم دیگه توکل بخدا
خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
مرسی پیش دکتر رقایی وقت گذاشتم پس فردا نوبت دارم دیگه توکل بخدا
رقایی به دوست من گفت مگه معجزه بشه باردارشی پرونده شو پرت کرد جلوش ولی رفت پیش دکتر احمدی تو کلینیک مشتاق الان دوقلو داره.چرا پیش احمدی و کلانتر نمیری؟؟
رقایی به دوست من گفت مگه معجزه بشه باردارشی پرونده شو پرت کرد جلوش ولی رفت پیش دکتر احمدی تو کلینیک ...
نمیدونم دکتر کلانتری مطبش اصلا جواب نمیده منم شهرستانم تا اصفهان 3ساعت راهه به یکی از اشناها گفتم یه دکتر خوب نوبت بگیر اونم گفت رقایی خوبه از دی ماه واسه سه روز دیگه برام نوبت گرفته بود خیلی زنگ زدم دکتر کلانتری مطبش جواب نداد