2777
2789
عنوان

اين قضيه ناراحتى نداره عايا؟

243 بازدید | 26 پست

من دو سال پيش عروسيم بود خيلى طلا داشتم پارسال كلى از طلاهامو واسه رهن خونه فروختم

امسالم بقيه اشو بازم واسه رهن خونه فروختم

همش يه سرويس و يه حلقه ازدواجم مونده

حالا چند وقت ديگه عروسى جاريمه

به مامانم گفتم حتا يه تيكه طلاها نموند من تو اين عروسى بپوشم حالا فك ميكنن طلاها كه تو عروسيم داشتم اجاره كرده بودم مامانم ميگه اينم ناراحتى داره به درك

اخه مگه ميشه ناراحت نباشم از اين قضيه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتی نداره

ارزش شما به طلاهات نیست عزیزم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

آره ناراحتی داره ، اما خب یوقتایی طلا برا همین روزاست عزیزم ، ان شا الله هم خونه بخری هم طلاهای فراوون، عروس ما تا حالا دو بار هر چه طلا داشت رو بخاطر داداشم فروخت هر بار بعد مدتی برادرم براش بهترش رو خرید ، شما هم بهترش رو میخری،  من کلی طلا داشتم اما عروسیم فقط یه گوشواره و دستبند و حلقه پوشیدم،  اصلا مد نیست 

باز خدا رو شکر کن که یه سرویس داری عزیزم. واقعا مهم نیست. من سرویسم رو دزدیدن. فقط یه نیم ست دارم همه جا هم استفاده میکنم. نذاشتمم کسی حتی ازم بپرسه سرویست چی شد. طلا واقعا انقدر اهمیت نداره

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

نه منم همه طلاهامو برای ماشین فروختم فقط دو تا انگشتر دارم که حلقهم هست ویکیش نامزدیم. همین. الان هم ناراحت نیستم چون ماشین واقعا برامون واجب بود. آدم که برای بقیه زندگی نمیکنه به فکر راحتی خودت باش

آدم از دغدغه های ذهنی خانم ها خنده اش میگیره خدایی.مگه میخوای همه طلاهاتو و سرویس هاتو بندازی هر عروسی بری که مردم بفهمن طلاهات کم شده؟

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی

من خودم هم طلاهام رو کلا همش رو گذاشتم از این صندوق هایی ک نگه میدارن و وام میدن

برا عروسی دختر عمم طلا ندارم

شهریور عروسی کردم

هیچوقت فکر تو رو نمیکنم و ب هیچ کس هم ربطی نداره طلاهام کجاست و چکار کردم

واقعا ناراحتی نداره بهش فکر هم نکن 

هیچکس به ذهنش نمیرسه طلای اجاره ای

شاد باش عزیزم

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
واقعا ناراحتی نداره❤

واقعا

ولى اخه فاميلاى شوهرم خيلى حرف در ميارن

قبلا يع بار به مادرشوهرم گفته بودن عروست كه انقد طلا داشت پس كو چرا نميپوشه نكنه همشو اجاره كرده بوده؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر