2777
2789

خانوما من ديروز تاپيك زدم يه شيشه روغن كرچكو خوردم امروز همش حس ميكنم كمتر تكون ميخوره ميترسم نكنه پي پي كرده باشه😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه بهت نسازه. نباید میخوردی

من الان تو چهل و یک هفته ام ولی هیچی نخوردم. فقط پیاده روی

درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا ها،مصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی .... و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کندقصه ی روزهای تنهاییت تمام می شودیکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری  خدایاشکرت  

یه چیز شیرین بخور و دراز بکش بشمار ببین ده تاحرکت کامل داره توی یک ساعت یا نه

اگه آره که چیزی نیست. اگه نه حتما برو دکتر

درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا ها،مصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی .... و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کندقصه ی روزهای تنهاییت تمام می شودیکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری  خدایاشکرت  

[QUOTE=82765219]بد نيست نوشته بودن درد زايمان زودتر شروع ميشه[/QUOTE

بدن هرکسی و شرایطش با دیگری فرق میکنه اما من روغن کرچک روم اثر داشت و زایمان خوبی داشتم و ساعت 3 بعدازظهر (قبلش درد نداشتم کمی کیسه ابم پاره شد و ساعت 12 ظهر پذیرش شدم ) امپول فشار زدن ساعت 8 شب بچه دنیا اومد