2777
2789
عنوان

اقدامیااااا بدووویین بیاین و البته مامانای تازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 259 پست
جدییییی😯😯 منم شیاف سیکلوژیست مصرف کردم.. برا من لکه بینی نبود معدرت میخام یه چیزی بین لخته و ترشح ...

عزیزدلم إن شاءالله توهم بچه دار میشی هر کی ی موقعی داره بی موقع از خدا نخواه

إن شاءالله برای تو اون نشونه خوبی باشه 

نه عزیزم منظورم این نبود معمولا همه دکترها میگن تا یکسال اگر باردار نشدید بعدش برای آزمایش مراجعه کن ...

اهان میگم خدایا یعنی چی 😁

منم گفتن یکسال اما من سر ۷ماه رفتم دکتر گفتم یکساله اقدامم😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم إن شاءالله توهم بچه دار میشی هر کی ی موقعی داره بی موقع از خدا نخواه إن شاءالله برای تو اون ...

دیگه خسته شدم بخدا.. همه قوم شوهر یا باردارن یا تازه زاییدن.. اونا ک بعد من عروسی کردنم بچه دار شدن.. خیلی فشار رومه خودمو شوهرمم خیلی دلمون بچه میخاد توروخدا برام دعا کنید..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
دیگه خسته شدم بخدا.. همه قوم شوهر یا باردارن یا تازه زاییدن.. اونا ک بعد من عروسی کردنم بچه دار شدن. ...

قربونت برم دقیقا شرایط تورو دارم

اوناییکه زودترازمن ازدواج کردن الان حاملن جاریام بچه دارن فقط من شدم گاو پیشونی سفید 😔

من اين ماه كلوميفن خوردم و اچ ام جي زدم روز ١٦ سيكلم بدون اچ سي جي خودش آزاد شد فوليكولام.چهارتا فوليكول داشتم ٢٤،٢١ و دوتا ١٨.

روز موعد پريودم تيتر بتا دادم كمتر از ٢ بود.الان سه روز از موعدم ميگذره و هنوز پريود نشدم.دردشو ولي دارم كمر درد و گرفتگي زير شكم.كسي ميدونه چرا؟

براي هم دعا كنيم
من اين ماه كلوميفن خوردم و اچ ام جي زدم روز ١٦ سيكلم بدون اچ سي جي خودش آزاد شد فوليكولام.چهارتا فول ...

صبرکن تا دوروز دیگه اگه پری نیومد برو دوباره آزمایش 

شوهرت سالمه؟

آزمایشگاه باید زود نشون بده دیگه 

بیبی نزدی

منم معمولیه ترشحم زیر دلمو کمرم همچنان درد داره طعم دهنم از صبح عوض شده ی بویی تو دهنمه کاش پریود نش ...

ایشالاااااا پریود نمیشی وبه زودی خبر خوش رو میدی منم لایک کن بیام ببینم حتما

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤