2777
2789
عنوان

اقدامیااااا بدووویین بیاین و البته مامانای تازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 259 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ماهه اقدامم

پلی کیستیکم

گلوکوفاژ و دوفاستون میخوردم ولی این ماه نخوردم چون رفتم طب سنتی پماد رویان و شیاف و چندتا داروی گیاهی داد مصرف کردم‌.. دوره هام نامنظم بود با دوفاستون ۲۷  ۲۸ روزه بودم  اینماه نمیدونم چی بشه😓 اینماه ۱۶ دوره م یدره خون با ترشحاتم دیدم تاحالا ندیده بودم.. نمیدونم حالا لانه گزینی بوده یا نه.. چون من حدودا روزای ۱۱و۱۲ ترشحات تخمک گداری داشتم بهش میخوره لانه گزینی باشه.. الانم‌۲۵ دوره م.. خیلی برام دعا کنید تا عید باردار نشم دق میکنم🙁

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
سلام عزیزم خوش اومدی انشاءالله همین اول راه باردار بشی و به سختیه ممنون میفتی مشکل داری؟ دکترت کیه

هنوز تازه اقدام کردم دکترم گفت چون هفت سال جلوگیری کردی اگر تا شش ماه حامله نشدی بیا براتون آزمایش بنویسم.

دکترم خانم قدسیه علوی هست

من همیشه پریودام منظم هست 

خدایا شکرت
۷ماهه اقدامم پلی کیستیکم گلوکوفاژ و دوفاستون میخوردم ولی این ماه نخوردم چون رفتم طب سنتی پماد رویا ...

خوش اومدی عزیزم 

إن شاءالله باردار باشی گلم تاحالا شیاف نذاشتی؟

اخه منم با شیاف سیکلوژست لکه بینی داشتم روز ۱۷سیکلم کلی ذوق لانه گزینی داشتم و نبود

۷ماهه اقدامم پلی کیستیکم گلوکوفاژ و دوفاستون میخوردم ولی این ماه نخوردم چون رفتم طب سنتی پماد رویا ...

منم یکی از دوستام تهران پیش یکی ماماخونگی رفت و با شیاف باردار شد إن شاءالله توهم با همون باردار میشی

هنوز تازه اقدام کردم دکترم گفت چون هفت سال جلوگیری کردی اگر تا شش ماه حامله نشدی بیا براتون آزمایش ب ...

چه ربطی داره ۷سال جلوگیری ۶ماه نشدی؟

منم ۵سال جلوگیری داشتم یعنی تا ۵ ماه باید میشدم؟

منم پریودام مرتبه 

منم تو اقدامم البته ذخیره تخمدانم پایینه و فعلا دارم داروهای تقویتی مث Q10 و ویتامین D مصرف میکنم تا بعد برم ازمایش ببینم چی میشه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

ذخیرم 78/.هس  من 26 سالمه دکترم وقتی جواب رو دید گفت ماه اینده دوباره تکرار کن اخه ویتامین D هم ب شدت پایین بود ،،گفت برو دارو مصرف کن Amh رو دوباره چک کن 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ذخیرم 78/.هس  من 26 سالمه دکترم وقتی جواب رو دید گفت ماه اینده دوباره تکرار کن اخه ویتامین D هم ...

إن شاءالله میاد بالا یکی با ذخیره۰/۵باردارشده بود 

توکلت به خدا باشه ویتامین دی هرروز بخور

خوش اومدی عزیزم  إن شاءالله باردار باشی گلم تاحالا شیاف نذاشتی؟ اخه منم با شیاف سیکلوژست لکه ...

جدییییی😯😯 منم شیاف سیکلوژیست مصرف کردم.. برا من لکه بینی نبود معدرت میخام یه چیزی بین لخته و ترشح بود فقطم یبار اومد همون لحطه دیگه هرچی دست کشیدم چیزی نبود.. کلی امیدوار بودم اینماه😔 جاریم چند روز دیگه بچه ش بدنیا میاد.. من چندماه زودتر از باردار شدنش برای بارداری شروع کرده بودم اقدام حالا بچه ی اون داره بدنیا میاد همه ذوقشو دارن ولی من😔😔😔😔

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
چه ربطی داره ۷سال جلوگیری ۶ماه نشدی؟ منم ۵سال جلوگیری داشتم یعنی تا ۵ ماه باید میشدم؟ منم پریودام ...

نه عزیزم منظورم این نبود معمولا همه دکترها میگن تا یکسال اگر باردار نشدید بعدش برای آزمایش مراجعه کنید اما دکتر من گفت چون جلوگیری زیاد داشتی وقت رو از دست نمیدیم و اگر تا شش ماه حامله نشدی بیا برای آزمایش

من که فعلا ماه سوم اقدام هستم

خدایا شکرت