مامانا من بچم 7 ماه و نیمشه و تا الان فرنی ماست حریره بادام و انواع سبزیجات هویج و سیب زمینی و کدوسبز و حبوبات ماش عدس و دال و لوبیا و مرغ و برنج و جوپرک قاطی سوپش هم دادم و پوره سیب گلابی و به هم دادمش بهش میخوام سرلاک هم امتحان کنم بنظرتون چه طعمی بدم که حتما بخوره
من بچه ندارم یعنی تو دلمه اما 7 تا طوطی بزرگ کردم با سرلاک😅 با تجربه به حساب میاما!
مارک هیپ یا آپتامیل هفت غله میگرفتم بدون شیر خیلی دوست داشتن مقوی هم هست!
واسه نی نی میتونی بگیری با شیر بدی!
سرلاک های دیگه طعم معمولا گندم و شیر داره و موز
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
الان سرلاک چند میوه و همینطور سرلاک خرما میتونی بدی. اگه دندون نداره خرمای ساییده شو بگیر ولی دختر من تا یکسالگی همچنان سرلاک گندم و برنج هم دوست داشت میخورد
همه رو داره ولي جذبش چقد باشه مهمه!!!! علاوه بر اينكه ب شدت مواد نگهدارنده داره ك خيلي مضره تا لاز ...
خب اگه به اینجوری باشه شیر خشک شون هم مواد نگهدارنده داره من برای دایم نمیخوام بیشتر برای مواقعی که بیرونم سوپ با خودم میبرم ولی ماست و پوره میوه اینا خراب میشه گفتم بجاش سرلاک ببرم وگرنه تو خونه همون فرنی پوره میوه و ماست میدم تو وعده های دیگش
همه رو داره ولي جذبش چقد باشه مهمه!!!! علاوه بر اينكه ب شدت مواد نگهدارنده داره ك خيلي مضره تا لاز ...
برند های ارزون و آشغال آره... ولی وقتی معتبر باشه هیچ ضرری نداره واسه تنوع دیگه!
کنار غذا روزی یکی دوبار هم سرلاک بدی