2777
2789
عنوان

انشااالله که عمر صدساله داشته باشید ولی چقدربرای مردن آماده اید

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 141 پست
من اماده م ولی با توجه به گرونی قبر فکر نکنم اطرافیانم اماده باشن😐

😂😂😂😂من وصیت کردم بسوزوننم.😂😂😂😂

قبر گرونه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

من اصلا از این تدارکا واسه مرگم ندیدم و هیچ وقت هم نمیبینم..به این فشار قبرو بلا ملاهایی ک گفتن سرتون میاریمم اعتقاد ندارم..چون هرکی مرده و زنده شده فقط حس خوب داشته..نماز نمیخونم و به کسی ام نمیگم بخونه!! کلا تو این فازا نیستم...فقط

خیلی خیلی زیاد مرگو دوست دارم..از این ک وارد یه مرحله دیگه بشم دوست دارم..مرگ خیلی عجیب و دوست داشتنیه...فقط نگران دخترم میشم..اینه ک باعث میشه فعلا نخوامش...دوست دارم دخترم بزرگ بشه از آب و گل در بیاد بعد بمیرم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه چه خوب که با هم رفتن

من آماده م البته وسایلش رو ندارم😊

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
خدا بیامرزدش من خیلی دوست دارم بمیرم البته  از مرگ میترسم فقط دلم برا بچم میسوزه بعد من بی ما ...

انشاالله که سایه تون بالاسربچتون باشه ولی عمم وشوهرعمم خیلی دست بخیربودند اصلا هیشکی فکرنمیکرد یه روزهمچین افرادی راازدست بدیم

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
مامانم امشب میگفت ببین چقدر آماده ی مردن بوده حالاما یه وجب پارچه برای کفنمون هم فکرنکردیم

مكه كفنمون رو هم خودمون بايد اماده كنيم ؟وقتي مرديم بدون كفن نميمونيم خلاصه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
خدا رحمتشون کنه چه خوب که با هم رفتن من آماده م البته وسایلش رو ندارم😊

هم خوب بودهم دردناک غیرخودشون دختربرادرشوهرعمم که۱۵سالش بودهم همراهشون بود 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
مثلا چکارا کردی که آماده ای؟

از لحاظ روحی آماده ام.😃

کار نکرده ای ندارم.

خب کسانی که بچه دارن فکر بچه نمیذاره حتی به مرگ فکر کنن ولی زندگی کسی وابسته به من نیست.اگه روزی هم نباشم تغییر خاصی ایجاد نمیشه جز ناراحتی عزیزانم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

والا آمادگي به خريد اسباب مردن نيست

من خودم سالهاست كه خلعت خريدم.آب زمزم و تربت هم دارم

وصيت هم كردم

اما از وقتي بچه دارشدم،همه اش غصه ي اينا رو دارم.فكر يتيمي بچه هام عذابم ميده.دلم ميخواد وقتي بميرم كه ازم سير باشن و روي پاي خودشون باشن

روزه نگرفته هم زياد دارم

هم خوب بودهم دردناک غیرخودشون دختربرادرشوهرعمم که۱۵سالش بودهم همراهشون بود 

ای وای اون خیلی سخت بوده  خدا به پدر و مادرش صبر بده 😔

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙