سلام من هفت روزه که سقط طبیعی داشتم رفتم سونو واژینال بقایای سه سی سی یا دوسانت دریک سانت داشتم دکتر برام شش تا قرص میزو پریستول واژینال گذاشت وشش تا هم زیر زبونی که سه تاشب وسه تاصبح باید مصرف کنم به نظرتون دفع میشه ؟ از کورتاژ میترسم کلا دلم نمیخواد دیگه اسم دکتر وسونو رو بشنوم خسته شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به بار تو ٥ ماهگي سقط داشتم تو بيمارستان بودم بعد زايمان كورتاژ كردن اما درست و حسابي كورتاژ نكردن و متاسفانه مقداري از جفت مونده بود كلي قرص دادن اما من حدود ٢ ماه همش خونريزي شديد داشتم آخر رفتم با دكتر دعوا كردم و دوباره كورتاژ شدم تا خوب شدم 😔
ايشالا دفع ميشه من به بار تو ٥ ماهگي سقط داشتم تو بيمارستان بودم بعد زايمان كورتاژ كردن اما د ...
بمیرم برات انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده اگر نداری ده تا زایمان یه طرف یه سقط یه طرف .توان روحی وجسمی آدم رو تحلیل میبره .اما خدا هوامونو داره مطمئنم.
اصلا به حرف دكترا گوش نده واسه كورتاژ اين قرصارو بخور همراه با تخم جعفرى ،عروسك پشت پرده ، بخور طناب بزن پريود ميشى ميفته اگه باز ديدى نيفتاد ،قرص ال دى بخر صبح يكى بخور شب يكى تا پنج روز يهويي قطعش كن بعد از چندروز پريود ميشى اينكارو انجام بده مطمعن باش يكيش جواب ميده ولى كورتاژ نكن
وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖