2777
2789

چه جوری زندگیتونو حفظ کردین! واقعا نمیدونم‌چرا اینقد از هم دور شدیم

بعد یازده سال با سختی بهم رسیدیم زندگیمون حسرت خیلیا بود بعد از بچه دار شدن انگار دیوانه و‌عصبی شدیم

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

منم دقیقا همینم پسرم یکساله شده تو این یکسال به اندازه هزار سال از شوهرم دور شدم.نمیدونم چیکار کنم.حتی گاهی حس تنفر بهم دست میده😢

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقته بچه دار شدین؟؟

باید هردوتون بخاین که نزارین تغییرات ایجاد شده روی روابطتون تاثیر بزاره

ما زندگیمون عاشقانه بود و دونفره های لذت بخش خیییلی زیادی باهم داشتیم

الان که دخترم هشت ماهشه اگرچه تایم دونفره ها خیلی کمتر شده ولی خیلی باکیفیت تره

باید سعی کنین زمان هایی که بچه بدقلق هست آرامش خودتونو حفظ کنین بیشتر بیرون برین، رابطه ی جنسی فعال و تر و تازه داشته باشین، تحت هیچ شرایطی بخاطر بچه باهم بدصحبت نکنین و بخاطر اختلاف سلیقه بهم بی احترامی نکنین ، باید اولویت اول زندگیتون همسر باشه بعدازون بچه

منم دقیقا همینم پسرم یکساله شده تو این یکسال به اندازه هزار سال از شوهرم دور شدم.نمیدونم چیکار کنم.ح ...

منم‌نمیدونم چیکار کنم هر چی بهم نزدیک میشیم باز ی اتفاقی میفته دورتر میشیم واسه ولنتاین کلی کادو خرید فرداش گل خرید شب با ی دعوای بد گند زد به همه چی

هردومون میدونیم که دور شدیم ولی نمیتونیم کاری بکنیم اینه که عذابمون میده.واسه روزهای قبل بارداریم دل ...

منم همینطور عاشق بچه بودم اما حس میکنم باعث شده همسرم رو از دست بدم

باهاش صحبت کن خیلی جدی برای رابطتون خیلی تلاش کنین یه مدت خودتونو فراموش کنید وفقط به شریک زندگیتون ...

شوهرم ده شب میاد خونه پسرم نزدیک پنج ماهشه شام میخوریم میخوابیم

اشتباهمون اینه که روزای تعطیل تمام وقت پیش خانواده هامونیم

دعوا سرچی؟؟؟؟؟

سر بچه

گفتم بچه سرما میخوره پتو بنداز رو کریرش بریم بیرون جلوی خانواده اش سکه ی پولم کرد الان چهار روزه باهاش حرف نمیزنم‌. مایی که پنج دقیقه هم قهر نمیکردیم. از بارداریم دعواهامون شروع شد