سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روش صفر درصد زده فروشگاها که میفروشن اون بدون الکله ولی این مالشعیرارو برا سفارت تولید میکنه کارخونه جوجو بعد نمیدونم چجور مردم میخرن درصد الکلش مثله مشروب نیست
همون واقعا خودم کردم که لعنت بر خودم باد راه بازگشتی ندارم چون خانوادمم راضی نبودن خیلی پشیمونم
دست از کنترل و تغییرش بردار به خودت برس عصاب خودتو خورد نکن شما نمیتونید همسرتون رو کنترل کنیداما خودتون میتونید کنترل کنید شاید اگر خودتو تغییر بدی یه کارایی واسه کیفیت حال خودتو زندگیت انجام بدی اونم به خودش بیاد و تصمیم بگیره واسه کیفیت زندگیش رعایت کنه
اینو یادت باشه ما آدما در بهترین حالات فقط قدرت اینو داریم که خودمون رو کنترل کنیم ولا غیر