2777
2789
دوسه ماه یبار که بود مشکلی نداشتم چند وقته هفته ای شده دلسترا نه مشروب

میدونم عزیزم. به هر حال با ملایمت ناراحتیتو ابراز کن که پس فردا عاصی نشه بگه به تو ربطی نداره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست از کنترل و تغییرش بردار به خودت برس عصاب خودتو خورد نکن شما نمیتونید همسرتون رو کنترل کنیداما خو ...

بله درست میفرمایید همین کارو میکنم خیلی غصه میخورم خیلی لاغر شدم حتی خانوادمم دونستن من مشکلی دارم 

من تا چند وقت پیش خیلی خوشبخت بودم خیلی احساس خوشبختی میکردم ولی دیگه نمیشه غصه از چشام میباره حتی به کارخانشم زنگ زدم زدن زیرش

تقصیر خودمم هست بعد پسرم اصلا بهش توجه نکردم حتی نزدیک یک سالم باهاش رابطه نداشتم ولی خوب شده بودم&n ...

خب دیگه عزیز من بس به خودت  بپرداز یادت باشه کنترل نکیش وقتی غصه میخوری اخم میکنی غر میزنی و ... همه اینا به معنای کنترل کردن طرف مقابلته اما یه لیستی تهیه کن توش اولویتهای خودتو واسه اینکه حالت خوب شه رو بنویس مثلا باشگاه برم ویتامین مصرف کنم یه کار هنری یاد بگیرم دکور خونم رو عوض کنم چند تا کتاب بخونم مدل موهامو عوض کنم و خلاصه ... رفته رفته میبینی که طرفت به خودش میاد و تصمیمهای جدیدی میگیره اما باز توقع تغییر و ازش نداشته باش و رو خودت تمرکز کن نتیجه شو میبینی

یادت باشه مسئولیت حال خوبت بر عهده ی خودته و کسی مسئول خوشحال کردن ما نیست

وای مرسی چقد خوب حرف میزنی خیلی خوبی

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی

به خودت ترس راه نده مثلا اگه هر روز خورد من چیکار کنم

دیگه قرار شد فقط واسه خودت کار کنی و دست از کنترل همسرت برداری اول سخته تمرین کن یاد میگیری

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی به خودت ترس راه نده مثلا اگه هر روز خورد من چیکار کنم دیگه قرار ...

مرسی عزیزم‌انشالله تو زندگیت موفق باشی و هیچ غمی تو زندگیت نباسه و خوشبخت باشی