2777
2789

نمی دونم اصلا چیه این که میگی. 

منظورت ماءالشعیر هست؟ 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگ باید باهاش حرف بزنی منطقی.البته اگه شوهرت انتقادپذیر باشه زیاد سخت نگیرچون بدتر میکنه لج میکن ...

پیش من اصلا نخورده خودش میگه احترامتو نگه میدارم بهم گیر نده افکار خارجکی داره میگه مگه خارجیا هرروز میخورن معتاد شدن اندازشو میدونن ایرانیا نمیدونن چقد بخورن 

پیش من اصلا نخورده خودش میگه احترامتو نگه میدارم بهم گیر نده افکار خارجکی داره میگه مگه خارجیا هرروز ...

والاشوهر من خودش شراب درس میکنه منه بدبختم کاری ازم برنمیاد البت فقط مهمونیامیخوره

یه دونه پسردارم من...قندوعسل دارم من
چند درصد یا زده خالی از الکل 

روش صفر درصد زده فروشگاها که میفروشن اون بدون الکله ولی این مالشعیرارو برا سفارت تولید میکنه کارخونه جوجو بعد نمیدونم چجور مردم میخرن درصد الکلش مثله مشروب نیست

ما کلاً تو خانواده خودم و همسرم تو مهمونیا میخورن، شاید دو سه ماهی یه بار. من مثل شما حساس نیستم

دوسه ماه یبار که بود مشکلی نداشتم چند وقته هفته ای شده دلسترا نه مشروب

نمی دونم اصلا چیه این که میگی.  منظورت ماءالشعیر هست؟

مالشعیر جوجو هستش تو فروشگاهم نمیفروشن اینارو مغازه ها قایمکی میفروشن روشم زده صفر درصد ولی زیاد بخورن حالت مستی داره اطرافیانمون خورده بودن فهمیدم

آدما تغییر نننننمیییییییکنننننننننننننننننننددددددددددددددددد قبل از ازدواج باید تصمیم خودتو میگرفتی

همون واقعا خودم کردم که لعنت بر خودم باد راه بازگشتی ندارم چون خانوادمم راضی نبودن خیلی پشیمونم

منظورن از این ماالشعیر تلخ ها  هست  یا ابجو ؟

جوجو اسمش تلخ هستش برا گندمم هستش 

کارخونه برا سفارت میزنه برا خارجیا ولی خارجیا نمیخورن از کیفیتش راضی نیسن فک کنم کارمنداهم اونارو میفروشن 

مالشعیرایه حلال ۴  تومنه اینا دوازده هستش

چه ربطی داره چون تو میخوای اون باید به اعتقاداتش پشت کنه

از من پرسید، منم جوابشو دادم. اول پیاما رو بخون بعد نظر بده. اعتقادات بقیه به من ربطی نداره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
همون واقعا خودم کردم که لعنت بر خودم باد راه بازگشتی ندارم چون خانوادمم راضی نبودن خیلی پشیمونم

دست از کنترل و تغییرش بردار به خودت برس عصاب خودتو خورد نکن شما نمیتونید همسرتون رو کنترل کنیداما خودتون میتونید کنترل کنید شاید اگر خودتو تغییر بدی یه کارایی واسه کیفیت حال خودتو زندگیت انجام بدی اونم به خودش بیاد و تصمیم بگیره واسه کیفیت زندگیش رعایت کنه

اینو یادت باشه ما آدما در بهترین حالات فقط قدرت اینو داریم که خودمون رو کنترل کنیم ولا غیر