2777
2789
بله ولي قبل از أرضا شدم يه پيش مايع مياد از مردها كه ممكنه حاوي اسپرم باشه كه ترشح اون رو مردها متوج ...

ععععع من اون مایع رو نمیدونستم اصلا 

چقد خوبه این سایت همش چیز میز یاد میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله وقتي كنترل نكني و بزاري و بري به أمان خدا و محدوديت ها و بايد نبايدهارو اجرا نكني حتمان باردار م ...

تا جایی ک میدونم

دکترش محدودیتی برای رابطه نداشت و گفت بهش گفتن دیگه نیاز ب روش پیشگیری دیگه‌ای نیست

یه سوال پیشگیریش چیه؟

شما تهرانی؟ از دکتر راضی؟

یادم تورو فراموش..
چرا فک کنم ۳ یا ۴ ٪ احتمال بارداری داره و میگن خارجی جنس خوبش پارگی نداره ریسکش کمتره امشب ا ...

بر اساس پیش بینی های پیشین مراکز بهداشت جهانی استفاده از کاندوم 98 درصد از احتمال بارداری را کم میکند لیکن شواهد فعلی از بارداری های ناخواسته که با پوشیدن کاندوم متحقق گردیده رقم 15 درصد را نشان میدهندپس احتمال بارداري پانزده در صد هست نه سه يا چهار درصد

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
تا جایی ک میدونم دکترش محدودیتی برای رابطه نداشت و گفت بهش گفتن دیگه نیاز ب روش پیشگیری دیگه‌ای نیس ...

آيودي تا ماه اول بايد كا ندوم هم استفاده كنن و هر ماه خودشون بعد پريود آيودي و نخ رو كنترل كنن كه حركت نكرده باشه وَيَا برن مركز بهداشت و يا ليس ماما و دكتر كه معاينه بشن و اينكه بعضي داروها تاثير آيودي رو كاهش ميده تو اون دوران بايد روش جلوگيري ديگه ايي داشته باشن ،من تهران هستم و خودم ماما هستم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
دکتر هم رفتی ؟؟یا به حال خودش رها کردی

دكتر رفت همسرم كه مشكل خاصي نداشت خودمم قراره پس فردا برم رويان ببينم چي ميشه 

بر اساس پیش بینی های پیشین مراکز بهداشت جهانی استفاده از کاندوم 98 درصد از احتمال بارداری را کم میکن ...

بیشتر شکستش به خاطره اینه که کاندوم رو از اول رابطه استفاده نمیکنن و همون با پیشاب باردار میشن.یه درصد کمی که کاندوم بترکه و بعد وقت تخمک گذاری باشه و قرص اورژانس ام بعدش بخورن و اثر نکنه،اینا باردار میشن با کاندوم

فقط اومدم بگم خوش ب حالتون 

خدایی که از همه مهربونتری از همه تواناتری, شکرت سه تا فرشته هامو فرستادی تو دلم, من به معجزه تو ایمان دارم شکرت معجزتو نشونم دادی وعدتو برام عملی کردی  (وَ قالَ رَبُّکمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکمْ)خدایا شکرت که لحظه شیربن درآغوش گرفتن و شیردادن به نوزادهایمان را روزی من و خواهرانم قرار میدی,  پسرگلم الان که تو دلمی از همونجا از خدا بخواه چشیدن طعم ناب این روازهامو قسمت همه منتظرا کنه, دعا کن خدا دوسه تا دیگه آجی داداشی سریع بعد از تو بفرسته تو دلم خونمون شلوغ تر شه  بعد از این همه انتظار حقمه 
🙏🏻🙏🏻 مرسی من همینم ۳ ٪ هم از سریال فرندز یادمه

اون سريال مال چه ساليه عزيز دلم 🧐🧐

این تجربه تو ...شاید حق با تو باشم دوستم...از قرص امپول میترسم چون میگن لک میندازه

من قرص هم چند سال خوردم ولي لك نداشتم مهم اينه كه درست اون روش رو اجرا كني تا موفق باشه تازه ال دي ايراني هم خوردم 

بیشتر شکستش به خاطره اینه که کاندوم رو از اول رابطه استفاده نمیکنن و همون با پیشاب باردار میشن.یه در ...

بهر حال ضريب شكستش زياده 💐💐🙏🙏

آيودي تا ماه اول بايد كا ندوم هم استفاده كنن و هر ماه خودشون بعد پريود آيودي و نخ رو كنترل كنن كه حر ...

مرسی از راهنماییت

میتونی دکتری ک رفتین رو معرفی کنین؟ فک میکنم راضی هستین از هم کار ایشون ؟

واقعا نمیدونم این جزییات رو 

اما بعد ۲ سال و خرده‌ای بعد از ای یو دی باردار شد

یادم تورو فراموش..
اون سريال مال چه ساليه عزيز دلم 🧐🧐

از اواخر ۱993 یا ۴ 

تا ۲۰۰۴

😂 البته من نامزدم و واقعا نیازی تا الان نبوده ک اطلاعت اینجوری بخوام بدونم

اما تا جایی ک میدونم رو جعبش احتمال خطاشو زدن

اینو هم هم‌ن فرندز دیدم

یادم تورو فراموش..
مرسی از راهنماییت میتونی دکتری ک رفتین رو معرفی کنین؟ فک میکنم راضی هستین از هم کار ایشون ؟ واق ...

عزيزم من زمان دانشجويي و طرح استادم تو مركز بهداشت از همينها كه همه ميزارن نه حتي مدل بهتر و گرونتر گذاشت واسم و حتي بعد پنج سال دومي رو هم بلافاصله بعد از درآوردن اولي باز تو مركز بهداشتي كه كار ميكردم همكارام واسم  گذاشت 💐💐💐