2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون به هیچ عنوان قصد بارداری ندارم،کاندوم و طبیعی همزمان استفاده میکنم.که اگه یوقت ترکید،چیزی نشه ...

يعني قبل أرضا شدن بيرون مياريد؟؟؟خوب چكاريه واقعان ؟؟؟؟

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
خخخ منم ماه گذشته ازادش کردم نشدم باردار  بازم راه طبیعی ادامه دادیم

من هم الان يه ساله ولي باردار نشدم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
تجربه هركسي واسه شخص خودشه شما بايد به آمار و رفرنس مراجعه كني كه در مجموع كدوم روش براي شما عالي تَ ...

این تجربه تو ...شاید حق با تو باشم دوستم...از قرص امپول میترسم چون میگن لک میندازه

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
يعني قبل أرضا شدن بيرون مياريد؟؟؟خوب چكاريه واقعان ؟؟؟؟

بله.چون اصلااا بچه نمیخواییم دیگه.کان دومم شنیدم ممکنه بترکه.روش طبیعی به تنهایی که خیلی ریسکه،چون با پیشاب میشه باردار شد.برای همین کاندوم و طبیعی همزمان انجام میدیم.که هم خیالمون از ببخشید پیشاب راحت باشه هم اگه ترکید،مشکلی پیش نیاد

من رابطه کامل نداشتم  میگم مگه نمیشه بدون جلوگیری زمانی ک ارضا میشه بریزه بیرون؟  مگه تح ...

بله ولي قبل از أرضا شدم يه پيش مايع مياد از مردها كه ممكنه حاوي اسپرم باشه كه ترشح اون رو مردها متوجه نميشن و بعضي ها هم كنترل خوبي ندارن و ممكنه اولش متوجه نشن واسه همين طبيعي اصولان جزو روش جلوگيري محسوب نميشه 

من رابطه کامل نداشتم  میگم مگه نمیشه بدون جلوگیری زمانی ک ارضا میشه بریزه بیرون؟  مگه تح ...

بله همین روشه 

منم متعجب میشم بعضی ها چطوری باردار میشن به این روش

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   

بله.جلوگیری طبیعی همینه.اما قبل ببخشید،انزال،چندقطره مایع خارج میشه بهش میگن پیش آب،که ممکنه اسپرم داشته باشه.خروج پیشابم متوجه نمیشن که کی هست

كان دوم احتمال بارداري نداره؟؟؟

چرا فک کنم ۳ یا ۴ ٪ احتمال بارداری داره

و میگن خارجی جنس خوبش پارگی نداره ریسکش کمتره

امشب اطلاعات از دوستم و خواهرم میگرفتم 😂

یادم تورو فراموش..
یکی از دوستای من با ای یو دی حامله شد کلا بگیر نگیر داره

بله وقتي كنترل نكني و بزاري و بري به أمان خدا و محدوديت ها و بايد نبايدهارو اجرا نكني حتمان باردار ميشي