2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چرا میخاین سلامتی خودتونو به خطر بندازین واسه چاق شدن من دوس دارم لاغر بشم ولی انگیزشو ندارم

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤

آخر شب قبل اینکه بخوابی یه برش کیک تولد یا یه بستنی یا یه تیکه سوهان بخور

صبحانه کره بادام زمینی 

خامه با مربا

کره باعسل و نون داغ

پنکک با نوتلا

عصرانه یه بشقاب سیب زمینی سرخ کرده با سس فرانسوی یا یک مقدار قارچ سوخاری

وعده های غذاییتم پر کالری انتخاب کن: مرع سوخاری یا ناگت، لازانیا، پیتزا، قارچ برگر، ماکارانی با ته دیگ سیب زمینی چربببببب، کو کو سیب زمینی، الویه، سالاد ماکارانی...

میان وعده هات چاکلت با یه برش کیک خیس ، وافل ، معجون ترکیب کنجد و موز و مغزیجات و نارگیل...

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
راهی غیر از خوردن میخوام...چون مشکل خوردن دارم😞

فک کنم راهی غیر از اون نداری عزیزم. ولی اگر بری باشگاه و فعالیت داشته باشی. گشنه میشی و اشتهات هم باز میشه. خصوصا اگر نیم ساعت بعد از ورزش بخوری