2777
2789
عنوان

من ام اس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 73 پست
عزیزم امیدوارم همیشه سلامت باشی و روز به روز حالت بهتر بشه یک سوال گلم قبلا استرس زیاد داشتی یا حرص ...

نه بابا 😂 من ریلکسِ ریلکس بودم . و کلا زندگیو خیلی دیگه اسون‌گرفته بودم. به این چیزا نیست. یک بیماری خود ایمنیه . 

افرین به ارادت 

افرین .....

شاید اگه من بودم متصاد شما بود رفتارم و روحیه ام ضعیف میشد 

افرین خیلی خوشم اومد 

ادامه بدین و حتما شکست میدین 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دست چپم بی حس شد و دوبینی و سرگیجه . رفتم دکتر و ام ار ای و اینا. چند تا تستم گرفتن ازم. مشخص شد ...

قبلا چجوري بودي؟ ميشه يكم تعريف كني

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
دقیقا ، یه سری وقتا بیماری ها حکمته یاعث تغییره

اصلا بیشتر ازمایشات و امتحانای خدا تو دنیا حکمتی داره و یه درسی ازش باید گرفت ....

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
من دست چپم بی حس شد و دوبینی و سرگیجه . رفتم دکتر و ام ار ای و اینا. چند تا تستم گرفتن ازم. مشخص شد ...

میشه بگم کجای دست چپت .منظورت کل دستته من کتفم خ درد میکنه اسی انشالله ک همیشه سالم باشی گلم

چقدر زود کنار اومدی من یکی دو سالی هست متوجه شدم چربی خونم بالاست همه عمرم تو پرهیز غذایی بودم ولی ...

شاید چون مشکلت جدی نیست خیلی واست. و فقط تو مرحله ی ناراحتی ای . منم این مرحله رو داشتم. ولی زود خودمو جم کردم. چون خیلی حس میکردم کم وقت دارم. من دست چپم تا ارنج بی حس شده بود دیگه خودت تا تهشو برو که چقد ادم استرس میگیره که اگه این بی حسی پخش بشه چی . و الان در عین نا باوری که دکترمم تعجب کرده بی حسی دست چپم به نوک انگشتام رسیده و کاهش پیدا کرده . یعنی از نوک انگشتام تا ارنج بی حس بود و الان فقط نوک انگشتام بی حسه 😊 دکترم کلی تعجب کرد و بهم گفت دارم عالی پیش میرم . و من مطمینم به خاطر اینه که من قبولش کردم و دارم باهاش زندگی میکنم . نه جنگ 

میشه بگم کجای دست چپت .منظورت کل دستته من کتفم خ درد میکنه اسی انشالله ک همیشه سالم باشی گلم

درد نیست عزیزم . بی حسی ه. کتف چپ اگر درد میکنه جدی بگیرین جون درد های راجعه ی قلبه . البته چون مربوط به رشتمه دارم میگم بهتون . و اگر درد سوزشی یا دردی که با حرکت زیاد میشه یا دردای شبانه یا دردی که موقع نوشتن میاد سراغتون هطتش مربوط به مهره های سرویکال هستش . من به همه ی دوستام میگم که همه چیو جدی بگیرین برین دکتر. ادم زود بفهمه که هیپیش نیست بهتر از اینه که دیر بفهمه که چیزیشه