یک ماهه که متوجه شدم ام اس دارم . خدایا شکرت . میدونین چرا؟ چون قبلا سیگار میکشیدم و الان قدرسلامتیمو میدونم و نمیکشم. چون قبلا تنبل بودمو الان هر روز ورزشم. چون قبلا خیلی ادم بی فاییده ای بودم و الان همه منو مثال میزننکه با بیماریم چجوری دارم زندگی میکنم . خدا رو شکر میکنم که اطرافیانم تنهام نذاشتن . بهم روحیه دادن. خدا رو شکر که هنوز زنده ام و میتونم زندگی کنم 😊 خیلیوقت بود نبودم . برگشتم با کلی حرف که میخوام بزنم واستون .بیاین یکم به خودمون افتخار کنیم. به خاطر کارای خوبمون. همش که نمیشه خودمونو سرزنش کنیم . 💛💚💙🧡
چقدر زود کنار اومدی من یکی دو سالی هست متوجه شدم چربی خونم بالاست همه عمرم تو پرهیز غذایی بودم ولی ...
شاید چون مشکلت جدی نیست خیلی واست. و فقط تو مرحله ی ناراحتی ای . منم این مرحله رو داشتم. ولی زود خودمو جم کردم. چون خیلی حس میکردم کم وقت دارم. من دست چپم تا ارنج بی حس شده بود دیگه خودت تا تهشو برو که چقد ادم استرس میگیره که اگه این بی حسی پخش بشه چی . و الان در عین نا باوری که دکترمم تعجب کرده بی حسی دست چپم به نوک انگشتام رسیده و کاهش پیدا کرده . یعنی از نوک انگشتام تا ارنج بی حس بود و الان فقط نوک انگشتام بی حسه 😊 دکترم کلی تعجب کرد و بهم گفت دارم عالی پیش میرم . و من مطمینم به خاطر اینه که من قبولش کردم و دارم باهاش زندگی میکنم . نه جنگ
میشه بگم کجای دست چپت .منظورت کل دستته من کتفم خ درد میکنه اسی انشالله ک همیشه سالم باشی گلم
درد نیست عزیزم . بی حسی ه. کتف چپ اگر درد میکنه جدی بگیرین جون درد های راجعه ی قلبه . البته چون مربوط به رشتمه دارم میگم بهتون . و اگر درد سوزشی یا دردی که با حرکت زیاد میشه یا دردای شبانه یا دردی که موقع نوشتن میاد سراغتون هطتش مربوط به مهره های سرویکال هستش . من به همه ی دوستام میگم که همه چیو جدی بگیرین برین دکتر. ادم زود بفهمه که هیپیش نیست بهتر از اینه که دیر بفهمه که چیزیشه